Sváteční chlebíčky s křupavou jarní zeleninou a jedlými květy

Čas přípravy: 10 min
Obtížnost: Snadný
Cena: 76 Kč
Redakce Kupi.cz
26. října 2023
Sváteční chlebíčky s křupavou jarní zeleninou a jedlými květy servírovány na dřevěném prkénku Lamart.cz

Sváteční chlebíčky s tvarohem, křupavou jarní zeleninou a jedlými květy nádherně vypadají, ale jsou i doslova nabité vitamíny. Nejlépe si je vychutnáte na čerstvém celozrnném chlebu.

Recept sváteční chlebíčky s křupavou jarní zeleninou a jedlými květy vás vyjde na 19 Kč za 1 porci. 4 porce připravíte za 76 Kč.
Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Kaufland za 76 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail [email protected].
Lamart
Sponzor receptu

Postup přípravy

  • 1

    Zelené fazolky zbavte stopek a krátce povařte. Potom je prudce zchlaďte, budou lépe stravitelné. Fazolky přepulte a ředkvičky pokrájejte na kolečka.

  • 2

    Cuketu nakrájejte na plátky a karotku s chřestem nakrájejte podélně. Červenou papriku zbavte semen a nakrájejte ji na větší kousky. Poté ji nasucho opečte nebo ogrilujte.

  • 3

    Jarní cibulku rozřežte na bílou a zelenou část. Zelenou část rozkrojte podélně a potom ji nakrájejte na asi 2 cm velké kousky. Bílou část cibulky nakrájejte najemno.

  • 4

    Plnotučný tvaroh a lučinu smíchejte dohromady. K vzniklé směsi přidejte nakrájenou bílou část cibulky a směs osolte.

  • 5

    Směs namažte na krajíce chleba a ozdobte ho čerstvou zeleninou, jedlými květy a bylinkami.

Líbil se vám recept Sváteční chlebíčky s křupavou jarní zeleninou a jedlými květy? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.