Rybí filé v šafránové omáčce

Časová náročnost: 30 min
Obtížnost: Snadný
Cena: 828 Kč
Redakce Kupi.cz
15. června
Rybí filé v šafránové omáčce s rýží, servírované na bílém talíři Lamart.cz

Rybí filé v šafránové omáčce vás jistě mile překvapí svým dokonalým spojením chutí, které se vám budou rozplývat na jazyku. Jako přílohu k tomuto pokrmu doporučujeme rýži, ale hodí se i brambory nebo bramborová kaše. Příprava je velmi jednoduchá, vhodná i pro naprosté začátečníky.

Recept rybí filé v šafránové omáčce vás vyjde na 207 Kč za 1 porci. 4 porce uvaříte za 828 Kč.

Ingredience

Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Globus za 828 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail [email protected].
Lamart
Sponzor receptu

Postup přípravy

  • 1

    Cibuli, česnek a zázvor oloupejte a nakrájejte nadrobno.

  • 2

    V hluboké pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm cibuli, přilijte vývar, přidejte bobkový list, šafrán, anýz, česnek a zázvor. Směs osolte a opepřete.

  • 3

    Vložte rybu a nechte na mírném plameni táhnout 10 minut.

  • 4

    Před podáváním vyjměte bobkový list z omáčky a servírujte s uvařenou rýží.

Tip

Pokud sa vám bude zdát omáčka řídká, můžete si ji zahustit uvařenými a rozmixovanými bramborami nebo kukuřičným škrobem.

Líbil se vám recept Rybí filé v šafránové omáčce? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.