Zmrzlina

Itálie se rozhodla zatočit s turisty. Milán zakáže v letních měsících konzumaci jídla i zmrzliny na ulicích
Zmrzlinové sendviče
Čas přípravy: 1 hod 15 min Obtížnost: Snadný Cena: 100 Kč

Zmrzlinové sendviče

Co může být lepší než zmrzlina mezi dvěma sušenkami? Sladké mražené sendviče jsou populární letní lahůdkou. Jejich výroba zabere klidně i jen pár minut, ještě rychleji ale zmizí do úst blaženě se usmívajících strávníků. Výhodou zmrzlinových sendvičů je jejich snadná příprava, kterou zvládnete i s dětmi, nekonečné možnosti chutí a variací a také praktický způsob servírování a konzumace.

Zmrzlinové sendviče
Velké otřesy v Unileveru: Co přinese oddělení zmrzlinové divize a rušení tisíců pracovních míst?
Dobroty našeho dětství. 5 retro potravin, které Češi milují dodnes
V Jižní Koreji se prodává zmrzlinový kornout značky Kozel. Jak chutná?
Jak se za téměř 60 let změnily legendy jako Piknik, Jesenka a Pikao? Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jídla, která depresi rozhodně nezahání! Která smutek naopak prohlubují?
Ideální letní osvěžení pro dospělé: Připravte si luxusní nanuky s alkoholem
Hit horkých dní: Domácí sorbet vás dostane. Jinou zmrzlinu chtít nebudete
Zmrzlina, gelato a sorbet nejsou to samé. Víte, čím se tyto osvěžující sladkosti liší?
Recept na domácí zmrzlinu, kterou zvládne každý do 10 minut a bez zmrzlinovače
Recepty z meruněk, které stojí za to vyzkoušet. Skvělá zmrzlina i meruňkové čatní k masu
Fit dezert a hit Instagramu zároveň: Banánová zmrzlina jménem Nice Cream
Jak vyrobit levandulový sirup a na co ho použít? Připravte si levandulové cappuccino, zmrzlinu nebo vinný střik
Jak si doma vyrobit kornoutky na zmrzlinu
Banana split patří mezi nejoblíbenější poháry na světě. Jak si tento retro dezert připravit doma?
Kupované zmrzliny a hubnutí: Kterým se vyhnout obloukem a které neuškodí?
3 dokonale jednoduché recepty na zmrzlinu ze zmrzlinovače
Recepty na osvěžující kávové drinky: Espresso&Orange nebo Cold Brew
3 recepty na rychlé domácí zmrzliny, které si zamilujete. Připravte melounový sorbet nebo pistáciové pohlazení
Jak poznat kvalitní zmrzlinu? Podle složení i pouhým okem