Vegetariánská kuchyně

Zapomeňte na maso, tenhle rajčatový tatarák změní váš pohled na klasiku
Bezmasý recept na Hasselback uzené tofu se švestkovou omáčkou a rýží
Cuketové nugetky se sýrem: Křupavá letní bomba bez masa, kterou zblajzne i zapřisáhlý masožravec
Zdravá bomba do trouby: Zapékaná pohanka, špenát a vejce, co zachutná i milovníkům řízků
Křupavé ředkvičky, šťavnatý chřest a lahodné máslo: Teplý salát, který vás nakopne energií
Skvělý bezmasý oběd! Smažené tofu se zeleninou a arašídovou omáčkou
Kdy jindy než teď? Tato zimní polévka minestrone vás zahřeje i v těch nejchladnějších dnech
Co uvařit o víkendu? Luxusního holanďana, IKEA masové kuličky a dalších 23 tipů, které vás inspirují
Květák v hlavní roli: Dokonalý recept s kroupami a lesními houbami pro slavnostní příležitost
Podzimem grilovačky nekončí: Vyzkoušené tipy pro vegetariánské grilování
Květákové steaky s bylinkovým dipem. Jídlo, které je hotové za pár minut a nepřiberete po něm
Trochu paštika, trochu pomazánka: Výborná houbová specialita s křupavým chlebem!
Chutnají vám rostlinné náhražky masa? 50 % Čechů se tofu, tempehu nebo veggie burgerům nebrání
Patizon v kuchyni 4x jinak: Tento létající talíř vám bude chutnat víc než cuketa
Blíží se konec sójového párku i rostlinného řízku? Odborníci se bouří proti novele zákona
Průvodce grilováním pro vegetariány. I bez masa připravíte perfektní grilovačku, když víte, jak na to
Smažený květák jinak: Objevte květákový řízek, za který ho s radostí vyměníte
První bezmasé řeznictví v Česku otevřelo: Koupíte v něm i oblíbenou českou klasiku
Pšeničná náhražka masa je stále populárnější: Stačí ji umět správně připravit, ochutit a bude chutnat božsky
Buddha bowl je skvělá jarní variace na oblíbenou poke bowl. Na její přípravu využijete i zbytky z lednice nebo sporáku