Probiotika

Kefír, podmáslí i acidofilní mléko jsou elixír pro střeva. Liší se ale složením i doporučeným využitím
Smažené, sladidla i limonády: Běžné potraviny z obchodu, které nám ničí střeva
Vitamínové páry: Céčko a zinek nebo déčko a vápník – tyto vitamíny berte spolu, abyste je využili na maximum
Co je podivná tekutina na povrchu jogurtu? Pokud ji vyléváte, ochuzujete se o cenné živiny
Trápí vás nafouklé břicho? Vyhněte se potravinám, které kvasí a pozor na perlivé vody
Kdy brát vitamíny a doplňky stravy? Špatné užívání může zmenšit nebo zničit jejich účinek
Cítíte se pořád smutní a v depresi? Možná vám stačí podpořit správnou hladinu hormonu štěstí
Doplněk stravy z lékárny: Většina lidí jich má nedostatek, probiotika ale podporují trávení, navíc pomáhají s hubnutím
Vaše střeva ovlivňují psychiku, pleť i imunitu. Dejte je do pořádku s probiotiky v potravinách
Jak pečovat o střevní mikrobiom: Jezte pomalu, pravidelně a zdravě
5 důvodů, proč vyzkoušet kombuchu. Nápoj, který popíjely už naše babičky, pomůže s trávením i hubnutím
Zdravá střeva jako klíč k celkovému zdraví. Tipy na potraviny, které podpoří vaši střevní mikroflóru
Kvašená zelenina i kváskový chleba. Co ještě podporuje zdraví vašich střev?
Kefír – zázračný elixír zdraví. Na co je dobrý a co z něj připravit?
Proč jsou probiotika důležitá a kde je najdeme?
Nepodceňujte zdravé trávení: doplňujte probiotika a posilte svou imunitu
Toužíte po zdravé střevní mikroflóře? Vyzkoušejte pití kefíru: 1 litr týdně umí divy