Obiloviny

Dejte pohance šanci! Stačí pár fíglů a bude chutnat i těm, kteří ji jinak nemůžou ani cítit
Nechcete nebo nemůžete jíst maso? Dá se nahradit tak, aby vám nic nechybělo
Ochutnejte slováckou kuchyni: Výbornou kombinaci luštěnin, krup a škvarků připravují na Slovácku už po generace
Jáhly jsou univerzální obilovina. Vyzkoušejte si z nich připravit výživnou snídaňovou kaši
Ochutnejte tef, má bohaté využití a četné přínosy pro zdraví
Co je to slzovka a jak ji využít v kuchyni?
Ochutnejte slzovku: Chutná skvěle a podpoří vaše zdraví
Kroupy nejsou jen při bouřce, tuto výživnou potravinu využijete v mnoha receptech
Zařaďte do svého jídelníčku jáhly, jde o nutriční poklad, který je zcela bez lepku
Amarant je silným zdrojem bílkovin, tuto pseudoobilovinu používali už Aztékové
Vyznejte se v nabídce vloček. Jak chutnají ty amarantové a na co se hodí žitné?
Znáte kamut? Prapůvodní druh pšenice, ze které si připravíte housky, snídaňovou kaši nebo dokonalý salát
Jak správně uvařit quinou? Dá se jíst naslano i nasladko, a to i při hubnutí!