Cenové trháky tohoto týdne: Těstoviny s 50% slevou nebo fantastické hromadné slevy na mouku a lahůdky

Plný nákupní vozík v supermarketu Ljupco Smokovski / Shutterstock.com

Kupi letáková hlídka opět v akci! Prošli jsme za vás letáky českých hypermarketů a supermarketů a přinášíme vám cenové trháky tohoto týdne! Jaké slevy byste neměli prošvihnout? Úžasné slevy na těstoviny s akcí 1+1 zdarma, 40% slevu na mouku nebo hromadnou akci na oblíbené pivo. Pojďte omrknout zajímavé slevy!

Přečtěte si také

Kupi slaví milion uživatelů! Soutěžíme o super ceny

Borůvky a pomeranče s téměř 40% slevou!

Pokud patříte mezi milovníky borůvek, tak zbystřete! Nejvýhodněji je koupíte v Kauflandu, kde za 500 g borůvek zaplatíte fantastických 79,90 Kč. V Lidlu pak najdete 250 g borůvek za super cenu 49,90 Kč.

A protože vitamínu C není nikdy dost, skočte si i pro sladké pomeranče. Za úžasných 24,90 Kč za 1 kg je koupíte v Kauflandu a v řetězcích Flop Top.

Borůvkový cheesecake
Čas přípravy: 1 hod 30 min Obtížnost: Snadný

Borůvkový cheesecake

Borůvkový cheesecake je dokonalým sladkým zážitkem pro milovníky dezertů. Tuto delikatesu plnou šťavnatých borůvek si pro jeho osvěžující chuť rozhodně zamilujete.

Borůvkový cheesecake

Těstoviny s 50% slevou a hromadná sleva na mouku

Parádní akci na těstoviny značky Combino nabízí Lidl. Jde o akci 1+1 a 2 balíčky těstovin tak koupíte za fantastických 59,90 Kč!

Kromě Lidlu má hromadnou akci na těstoviny také řetězec Terno, kde koupíte všechny těstoviny s 20% slevou. I Globus nabízí skvělou akci na těstoviny – se 40% slevou tady zakoupíte všechny produkty značky Panzani.

Lidl nabízí tento týden ještě jednu bombastickou akci – všechny mouky v tomto hypermarketu koupíte s 40% slevou, stačí mít aplikaci Lidl Plus.

Různé druhy těstovin Sea Wave / Shutterstock.com

20% sleva na vybrané produkty z pultu lahůdek

Billa má tento týden velmi lákavou akci pro všechny milovníky uzenin, lahůdkových salátů, pomazánek a dalších dobrot. Vybrané produkty koupíte s minimálně 20% slevou. A to se vyplatí!

A když už tam budete, s 15% slevou koupíte v Bille také mozzarelly nebo zakysané smetany – na všechny druhy je zde sleva 20 %!

30% sleva na mascarpone a smetanu ke šlehání

To znamená jediné – udělejte si doma tiramisu, pro které jsou tyto 2 ingredience naprosto klíčkové. Mascarpone koupíte za úžasných 62,90 Kč v Lidlu a pro smetanu ke šlehání si zajděte do Billy nebo do Globusu, kde ji seženete za super cenu 19,90 Kč.

Margarín Perla téměř za polovic a máslo s 30% slevou

Billa nabízí fantastickou slevu na různé druhy margarínu Perla. Koupíte ho za naprosto úžasnou cenu 29,90 Kč.

Pokud vám došly zásoby másla, tak si zajděte do Lidlu – pokud máte aplikaci Lidl Plus, budete mít na něj 30% slevu a koupíte ho za 29,90 Kč.

Citronové špagety s mascarpone
Čas přípravy: 20 min Obtížnost: Snadný

Citronové špagety s mascarpone

Špagety s mascarpone a citronem patří mezi ultra rychlé recepty, které vás překvapí svou chutí. Díky jednoduché přípravě je jistě využijete jako večeři nebo oběd, když není času nazbyt.

Citronové špagety s mascarpone
Tiramisu
Čas přípravy: 20 min Obtížnost: Snadný

Tiramisu

Tiramisu je italský dezert, který jsme si u nás v Česku velmi oblíbili. Vyrábí se ze sýra mascarpone, který se šlehá se žloutky a cukrem, případně šlehačkou a prokládá se cukrářskými piškoty, namočenými do silného espressa, ochuceného italským mandlovým likérem Amaretto. Povrch dezertu se posype práškovým kakaem. Příprava je velmi jednoduchá a rychlá.

Tiramisu

Sleva 25 % na všechno oblečení, obuv a doplňky

Pokud potřebujete něco nového na sebe, tak si zajděte do Tesca. S jejich club card koupíte všechno oblečení se super slevou. Na jednom místě tak můžete nakoupit oblečení pro celou rodinu.

Připravte se na víkend – hromadná sleva na Grill & Fun a pivo

Pokud se chystáte o víkendu na grilovačku s přáteli, využijte super slevu 25 % na všechny grilovací speciality z Lidlu!

Borůvky Kaufland

Naprosto senzační je také hromadná akce na všechny piva značky Krušovice, a to jak ve skle, tak v plechovce – v Globusu je koupíte se slevou 31 %!

Ke grilovanému masu se skvěle hodí i nějaký dip. Co třeba tzatziki? Okurku hadovku koupíte nejvýhodněji ve víkendové akci v Penny, kde za 1 kus zaplatíte jen 8,90

Kč! Pokud nemáte Penny po ruce, v Kauflandu ji najdete také za super cenu – 1 kus vás vyjde na 13,90 Kč. A kde nejvýhodněji koupíte jogurt na tatziki? Řecký jogurt v akci 2+1 zdarma najdete v Lidlu za 31,80 Kč. Tak si užijte víkend!

Zdroj: Kupi