Kdo přijde do PENNY v dresu, dostane speciální velkou slevu na nákup

3 muži, kteří fandí Gorodenkoff / Shutterstock.com

S příchodem jara a sportovní sezóny přináší obchodní řetězec PENNY atraktivní akci pro všechny fanoušky českých sportovních reprezentací. V rámci podpory hokejového ducha nabízí PENNY speciální slevu pro zákazníky, kteří navštíví jejich prodejny v reprezentačním dresu. Ani další řetězce nejsou pozadu a připravili si pro fanoušky speciální akce.

Přečtěte si také

Hodně pepře, žádná paprika: Uvařte si maďarskou klasiku, která se tváří jako guláš

Penny láká na slevu 20 %

S příchodem jara a sportovní sezóny přináší obchodní řetězec PENNY atraktivní akci pro všechny fanoušky českých sportovních reprezentací. V rámci podpory hokejového ducha nabízí PENNY speciální slevu pro zákazníky, kteří navštíví jejich prodejny v českém dresu.

Od 9. do 15. května 2024 můžete získat 20% slevu na vybrané produkty, které jsou ideální pro sledování sportovních utkání v pohodlí domova. Tato nabídka je skvělou příležitostí nejen pro podporu našich sportovců, ale i pro plnohodnotné užívání sportovního zážitku s kvalitními občerstveními.

Mezi produkty, které si můžete pořídit za zvýhodněnou cenu, patří:

  • různé druhy piv, ideální pro osvěžení během zápasu,
  • snacky a brambůrky, které nesmí chybět na žádné sportovní párty,
  • utopenci a další tradiční české pochutiny,
  • fanouškovské doplňky jako jsou vlajky na auto, tetovací vlajky na obličej a tleskačky v národních barvách.

PENNY se snaží nejen nabízet široký sortiment zboží za příznivé ceny, ale také aktivně podporovat české sportovce a budovat fanouškovskou atmosféru. Využijte tedy této výhodné nabídky, která je časově omezena, a ukážete svou podporu našim reprezentantům.

Poutač na akci PENNY PENNY

Tesco láká na soutěž o vstupenky a další hodnotné ceny

Pro ty, které láká sledovat napínavé finále Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 přímo na stadionu, připravilo Tesco soutěž o vstupenky. Zapojení do soutěže je snadné a můžete tak učinit přímo při vašem běžném nákupu. Za každých utracených 350 Kč v obchodech Tesco nebo při nákupu na Tesco online obdržíte soutěžní kartičku. Po nákupu jednoduše načtěte soutěžní kartičku pomocí mobilní aplikace Tesco Clubcard a tím se automaticky zapojíte do losování.

Kaufland nabízí vše pro fandy

V nejnovějším akčním letáku Kauflandu najdete širokou škálu produktů pro fanoušky za výhodné ceny. Nyní můžete za akční ceny získat například auto vlajku, hokejový dres, fanouškovské tričko nebo stylovou sportovní láhev.

I Globus má speciální akci pro fandy

Globus si připravil pro hokejové fandy dokonce speciální leták, v němž nabízí hokejové dresy, ponožky s českou vlajkou nebo klobouk s rohy. Nabízí také široký sortiment občerstvení, snacků a alkoholických nápojů.

Zdroj: Globus, Penny, Kaufland, Tesco