KiK spustil nový věrnostní program myKiK. Za každý pátý nákup poukázka na 20% slevu

KiK spustil nový věrnostní program myKiK kiK

Maloobchodní řetězec KiK, který působí v České republice již 16 let a má více než 220 prodejen, spustil v pondělí 20. listopadu nový věrnostní program s názvem myKiK. Po vstupu do klubu čekají na věrné zákazníky slevy na nákup ve výši až 20 procent.

Přečtěte si také

Tesco rozšiřuje speciální slevy pro studenty na nákup potravin. Jak ušetřit 10 % při nákupu?

Společnost KiK je jedním z největších zástupců diskontních prodejců v ČR i v Evropě. Značka, kterou najdete v nákupních centrech i retail parcích po celé České republice, se za 16 let svého působení v českém maloobchodním prostředí skvěle etablovala. Nově spuštěný věrnostní program myKiK je výsledkem promyšlené strategie, která se nyní zaměřuje na podporu zákaznické loajality.

Věrnostní program myKiK

Věrnostní program myKiK již úspěšně funguje v Německu, Nizozemsku a Rakousku a v Polsku. „Spokojenost zákazníků je pro nás nejvyšší prioritou, a proto jsme rádi, že se můžeme ještě lépe přizpůsobit jejich individuálním potřebám a odměnit je za to, že jsou s námi a rozhodli se pro naše produkty,“ vysvětluje Martin Šatný. Zároveň dodává: „Účast v programu je spojena se slevami ve výši 15–20 % a s dalšími výhodami, což může v současné ekonomické situaci, kdy je míra inflace stále vysoká, poskytnout domácnostem určitou kompenzaci v oblasti výdajů za zboží denní potřeby.“

Slogan „myKiK – více pro mě“, který provází spuštění nového věrnostního klubu, nejlépe vystihuje filozofii společnosti KiK. „Chceme nabízet levnější, pohodlnější a zajímavější možnosti nakupování,“ říká Šatný s dodatkem, že jen v Německu se do programu během šesti měsíců od jeho spuštění zapojilo více než 3,4 milionu lidí. Martin Šatný je přesvědčen, že i v České republice si zákazníci program rychle oblíbí.

KiK

Jak funguje věrnostní klub myKiK?

Pokud jde o výhody, které mohou zákazníci v programu myKiK získat, obdrží účastník po každém pátém nákupu poukázku s 20% slevou na jeden produkt. Každý měsíc navíc může koupit vybrané produkty z nabídky o 15 % levněji. A ani v oblasti pohodlí zákazníka nezůstává společnost KiK pozadu. Držitelé karty myKiK si nyní mohou vyměňovat zboží bez nutnosti předkládat vytištěnou účtenku a mohou si rezervovat zajímavé zboží na prodejně. Značka chce také odměnit své věrné zákazníky. Poté, co při registraci uvedou své datum narození, mohou očekávat narozeninová překvapení a také se zapojit do různých soutěží nebo her.

Jak se registrovat do věrnostního klubu myKiK?

Do věrnostního programu myKiK se lze přihlásit dvěma způsoby. Buď prostřednictvím zákaznické karty, kterou zákazník získá registrací na prodejně, nebo v mobilní aplikaci myKiK. Tu je možné stáhnout do zařízení se systémy Android a iOS pomocí odkazu na webových stránkách KiK.

Zdroj: KiK.cz