Valentýnské dárky na poslední chvíli, které stihnete koupit cestou z práce v supermarketu

Růže uvázané v červené manžetě Tangerinesky / Shutterstock.com

Svátek zamilovaných je tady, a pokud nevíte čím potěšit vaši drahou polovičku, máme pro vás velkou spoustu inspirace na dárky z obchodů, které stihnete nakoupit po cestě z práce domů.

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Obchodní centra v Praze prochází rekonstrukcí. Kdy znovu otevře Máj a Kotva?

Kaufland

Pokud máte cestou domů některou z prodejen Kaufland, určitě se vyplatí zastavit, protože valentýnských dárečků za pár korun tam najdete mnoho. V akci nabízí řetězec nejen klasiku jako bublinky a jahody, zamilované hrníčky nebo plyšáky, ale také srdíčkový toaletní papír, spodní prádlo nebo svíčky.

Tip: V Kauflandu mají aktuálně spoustu slev na potraviny ale i další zboží, prolistujte si aktuální akční leták na Kupi a neunikne vám žádná sleva. Navíc v Kauflandu v rámci oslav 25 let od založení můžete vyhrát auto a další ceny.

Kupi

Penny Market

Oblíbený řetězce Penny nabízí v těchto dnech spoustu sladkostí a dárečků pro všechny zamilované. Navíc v rámci sbírání věrnostních bodů můžete v Penny koupit se slevou i profesionální spotřebiče a nádobí. Ty jsou přece nepostradatelnou součástí každodenního života a také symbolizují váš zájem o to, aby vaše milovaná osoba měla v kuchyni vše potřebné pro přípravu chutných jídel. Zkuste vybrat spotřebič, který umožní připravovat jídla rychleji a snadněji. Co takhle sada na pečení jahodového koláče? Pomůže vám ho připravit profesionální kuchyňský robot. Nebo pořiďte kontaktní gril a vykouzlete k večeři grilovaného lososa.

Kupi

Lidl

Ani v Lidlu nezapomněli na svatého Valentýna, a koupit tak v akci pro své milé můžete nespočet kouzelných a romantických dárků za pár korun. Rozhodně se podívejte do oddělení s čokoládou. Sladkosti jsou skvělým dárkem na Valentýna, proto si řetězce nenechají ujít příležitost nabídnout bonboniéry v akci. Zejména ty s motivem srdce a lásky. Pak se zastavte u lahví vína. Vzpomeňte si na značku nebo odrůdu, kterou máte rádi. Anebo co takhle využít příležitost a sáhnout po něčem novém?

A jestliže nestíháte zajít do květinářství, využijte v Lidlu hned u vstupu nabídku živých květin. Řezané květiny budou na Valentýna vhodnější, ale určitě neurazíte ani krásnou rozkvetlou pokojovou rostlinou, jako například orchidejí.

Akční leták Lidl najdete na Kupi společně s dalšími.

Kupi

Pepco

Milovníky romantických dekorací si budou dnes připadat jako v ráji v prodejnách Pepco. Oproti supermarketům tu lze najít více originálních dárků než jen bonboniéry. Zkuste popřemýšlet o plyšácích se srdíčky nebo červených polštářcích. Správnou valentýnskou večeři doplní dekorační svíčky a vonné oleje, jídlo můžete připravit se zbrusu novou sadou na grilování nebo pečení. A víno si nalijete do nových sklenic. Ještě nezapomeňte pro svou partnerku romantické spodní prádlo.

Akční letáky bydlení a domov najdete na Kupi.cz

Valentýnská nabídka Pepco Kupi