Na! Na! Na! Surprise Teenagerky mají rády zvířátka

Na! Na! Na! Surprise Teenagerky mají rády zvířátka mgae.cz

Nová série Na! Na! Na! Surprise Teenagerek je ještě víc cool. Panenky jsou nyní větší a každá je inspirována nějakým zvířátkem. Mají překrásné dlouhé vlásky, které můžete česat, a jejich oblečky i obličeje jsou do detailu propracované. Obal panenky je průhledný, a tak hned víte, o jakou jde.

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Co nejvíce štve zákazníky v obchodech? Neochotný personál i dlouhé čekání ve frontách u pokladen

Panenky inspirované přírodou

Vzhled panenky Gretchen Stripes je inspirován mývalem. Stylové kozačky s chlupatým ocáskem doplňuje pohodlná chlupatá čepice. Má dlouhé blonďaté vlásky, z kterých můžete vytvářet různé účesy. Její kamarádka Amelia Outback zase nedá dopustit na roztomilé koaly. Nosí chundelatou šedou čepici s rozkošnými oušky a australský look doplňují vysoké kozačky a laclová sukně s košilí.

mgae.cz

Jejich třetí parťačka, Lila Lamb, má nádherné růžové vlasy. Má moc ráda ovečky, a tak nikam nechodí bez rozkošné bílé čepice s oušky. Mrazivě krásná je Alaska Frost, jejímž zvířecím kamarádem je vlk. Tuhle skvělou partu doplňuje Parker Scorch. Jeho stylové oblečení je inspirován draky. Mimo panenky najdete v balení také pár bot, vyladěný outfit, čepičku, několik módních doplňků a kartáč na vlasy.