Tanec v kuchyni při vaření? Jistě! Vsaďte na bezdrátové kuchyňské elektrospotřebiče, které vás neomezí

Žena připravující těsto s bezdrátovým ručním šlehačem Sencor

Sháníte tipy na vánoční dárky, máte pečení a vaření nad hlavu? Nebo si jen chcete čas od času udělat radost? Pokud je kuchyně vaší doménou, můžete obohatit sortiment svých kuchyňských spotřebičů o nové kousky – aku elektrospotřebiče s bezdrátovou technologií. V nabídce je ruční šlehač, tyčový mixér i sekáček potravin. Jaké jsou jejich výhody a co nabízí?

Přečtěte si také

Chybí vám zákusky z IKEA? Tradiční švédský mandlový dort si můžete upéct i doma

Sencor představuje bezdrátovou řadu kuchyňských spotřebičů

Nevíte, kam dřív v kuchyni dřív skočit, máte plnou linku nádobí a do toho se vám všude pletou kabely od všech těch kuchyňských pomocníků? Vsaďte na jednoduchost a eleganci – kupte si bezdrátové kuchyňské spotřebiče, které mohou být i skvělým vánočním dárkem.

S AKU řadou Sencor můžete vařit kdekoliv a kdykoliv, a to klidně s více přístroji zaráz, bez potřeby přepínat jednotlivé spotřebiče v zásuvce. Novinkami v sortimentu jsou ruční šlehač, tyčový mixér a sekáček potravin. Každý přístroj je napájen baterií s dlouhou životností, která na jedno nabití vydrží i několik hodin. Navíc díky technologii Direct Drive je možné přístroj používat dále i přes vybitou baterii. Stačí šlehač zapojit do zásuvky a pracovat během dobíjení baterie.

S čím vším vám pomohou?

Spotřebiče z AKU řady značky Sencor Sencor

Výkonný AKU ruční šlehač

Vyšlehat bílek na vánoční sněhové pusinky či jiné cukroví dezerty? Žádný problém. Výkonný SENCOR AKU ruční šlehač SHM 9000WH nabízí 3 různé rychlosti pro nejen vánoční recepty a disponuje jak velkou šlehací metlou na šlehání vajec, tak i dvojicí metliček na přípravu krémů a krémových polévek, pomazánek, kaší a dalších.

Přístroj se napájí pomocí USB-C kabelu a díky LED indikátoru budete mít vždy přehled o úrovni nabití. Jak jsme již zmínili, díky technologii Direct Drive je navíc možné jej používat i přes vybitou baterii, během dobíjení. Chytrá pojistka pak brání přetížení motoru. Vyjde vás na 1 499 Kč.

Další technické parametry:

  • Akumulátor: 7,4 Li-Ion, 2000 mAh
  • Výkon: 50 W
  • Hlučnost: 85 dB
Ruční šlehač značky Sencor Sencor

AKU tyčový mixér je kompaktní, lehký a snadno se s ním manipuluje

Pokud chcete mít ještě jemnější omáčku či krémovou polévku, ale zároveň vás limituje umístění zásuvek či hromada všude ležícího nádobí, zvolte multifunkční AKU tyčový mixér SHB 9000WH. Díky jeho nástavcům se navíc nabízí hned několik variant jeho využití:

  1. Tyčový nástavec – hodí se na přípravu již zmíněných krémových polévek, využijete ho ale i při výrobě domácích přesnídávek z jablek, hrušek či jiného ovoce a zeleniny.
  2. Šlehací metla – přijde vhod pro rychlé našlehání domácí majonézy či lehkého těsta.
  3. Sekáček s nádobou o objemu 500 ml – titanové nože hravě zvládnou namlít kávu, ořechy, bylinky, ale také led na jemnou tříšť, kterou si především na jaře a v létě zamilujete.

I tyčový mixér disponuje bezpečnostní pojistkou a funkcí provozu během nabíjení. Jeho hlučnost je 90 dB a má výkon 200 W. Součástí balení je i 700ml odměrná nádoba. Za vše dohromady zaplatíte 1 499 Kč.

Ruka spouštějící sekáček na potraviny plný rajčat a bazalky Sencor

Kompaktní a snadno skladovatelný bezdrátový AKU sekáček potravin

Abyste neztráceli čas při sekání všemožných surovin, výkonný sekáček potravin by ve vaší kuchyni neměl chybět. S AKU sekáčkem na potraviny SENCOR SCB 9000WH můžete připravit cokoliv si jen budete přát během chvilky – dvojice rychlostí umožňuje sekat měkčí potraviny jako sýry či bylinky, maso i ovoce, zeleninu nebo ořechy. Při vyšší rychlosti s ním hravě vykouzlíte i domácí dipy nebo masové směsi.

Čtveřice čepelí sekáčku je navíc potažená titanovým povrchem, díky čemuž si připravované potraviny zachovají všechny své vitamíny a minerály. Přístroj disponuje bezpečnostní pojistkou, skleněnou nádobou o objemu 500 ml a má hlučnost 85 dB. Koupíte jej za 1 499 Kč.