Svátek sv. Martina je potřeba oslavit se vším všudy. Dopřejte si k němu to nejlepší pečené husí stehno s knedlíkem a podomácku připraveným cibulovým zelím. Nevíte, jak upéct husu nebo nachystat zelí? Poradíme vám ten nejlepší recept.
Husu podáváme na cibulovém zelíčku s knedlíky a zalijeme trochou oleje z pekáče.
Tip: Olej z pekáčku, kde jsme pekli husy, se dá použít několikrát, takže se neděste, že ho na dvě porce spotřebujete tolik. Jednoduše olej slijeme a přecedíme přes jemné sítko do nádoby. Dá se použít na příští pečení nebo smažení.
Zdroj: autorský recept a video Kupi.cz
Nákupní rádce Kupi.cz vám ušetří peníze, čas i starosti s nákupy potravin, drogerie a dalších produktů denní spotřeby. Každý den můžete porovnávat 15 000 akčních cen ze 300 akčních letáků.
Nově na Kupi.cz naleznete také recepty na dezerty a sladká jídla, hlavní jídla, nápoje, omáčky a guláše, polévky, předkrmy, chuťovky a svačiny, přílohy, pečivo, saláty nebo zavařování a nakládání.