Výrobce kvůli obavě o bezpečnost svých spotřebitelů stahuje z trhu kozí sýr. Obchody vám za něj vrátí peníze

Kozí sýr Président La Buche de Chevre, v pozadí je žena nakupující v supermarketu Canva / archiv výrobce

Velké řetězce jako Lidl, Billa, Kaufland nebo Albert oznámily, že na žádost výrobce stahují kozí sýr. Existuje vážné podezření, že v mléčném výrobku výrobce Société Fromagère de Riblaire jsou v některých šaržích kovové části, které by mohly poškodit zdraví konzumentů. Pokud máte výrobek doma, můžete ho vrátit v prodejně, kde jste jej zakoupili, a dostanete za něj zpět peníze.

Přečtěte si také

Jak vybělit zašedlé záclony a zažloutlé prádlo? Jednoduché rady, které fungují

Společnost Société Fromagère de Riblaire kvůli obavě o bezpečnost svých spotřebitelů a jako preventivní opatření zahajuje stažení z trhu kvůli riziku kovového cizího tělesa na některých šaržích kozího sýra:

Président La Buche de Chevre 180 g × 6, data spotřeby:

  • 15. 10. 2022
  • 21. 10. 2022
  • 28. 10. 2022

Výrobek zlikvidujte nebo ho doneste do obchodu, ve kterém jste ho zakoupili. Kupní cena vám bude vrácena, a to i bez účtenky/paragonu.

Kozí sýr výrobce Société Fromagère de Riblaire Société Fromagère de Riblaire

Albert, Billa a Kaufland varují!

Kromě Lidlu vydaly varování pro své zákazníky také Albert, Billa nebo Kaufland. Všichni prodejci slibují, že pokud výrobek přinesete zpět, budou vám za něj vyplaceny peníze v plné výši.

Milovníci kozího sýra mohou pořídit jiný, nezávadný sýr v akci

Pozor na kozí rolku z Lidlu

Pozor si musí dát také zákazníci Lidlu, protože od stejného výrobce se v tomto řetězci prodává také „kozí sýr s bílou plísní rolka“, kterou výrobce též stahuje z důvodu obavy, jestli nedošlo ke kontaminaci cizím předmětem.