7 důvodů, proč si pořídit nafukovací vířivku

Pár sedící v nafukovací vířivce Marimex

Toužíte po relaxaci v horké bublinkové lázni, ale klasická vířivka je nad vaše finanční možnosti? Nesmutněte, ještě pořád je tu šance vytvořit si vlastní wellness kout na zahradě či terase. Přinášíme 7 důvodů, proč se nebát koupě dostupné nafukovací vířivky.

Přečtěte si také

Recept na rychlé vafle, které jsou hotové za pár minut a báječně chutnají!

První důvod: Cena

Nafukovací vířivku pořídíte už za pár tisíc korun. Cena je v porovnání s klasickými vířivkami naprosto bezkonkurenční. Vychutnat si bublinkovou koupel pod hvězdami tak není nereálným snem – ale cílem, který máte na dosah ruky.

Jak velkou vířivku vybrat?

Než se pustíte do výběru vířivky, je potřeba si říct, kolik osob ji bude používat a jak velký prostor pro její umístění máte.

  • Pro ty, kdo mají málo místa: Mezi nejmenší vířivky patří třeba vířivý bazén Marimex AQUAMAR 4002, který se díky svým rozměrům 154 × 154 cm vejde i na terasu, ale přitom se do něj pohodlně usadí i čtyři dospělé osoby. Příjemná je také jeho cena, která v akci nepřesáhne částku deseti tisíc korun.
  • Zlatá střední cesta: Vířivá vana Simple Spa Bubble poskytuje dokonalou relaxaci a je vhodná až pro čtyři osoby. Má 100 vysoce výkonných bublinkových trysek, které masáží povzbudí každý sval. Je vyrobena z vysoce kvalitního PVC se silnou síťovinou, takže se nemusíte bát, že byste ji jen tak lehce poškodili. V Marimex ji pořídíte za zhruba 10 tisíc korun.
  • Pro náročné: Vířivá vana Pure Spa Bubble HWS 8 v designu béžové „sahary“ je velmi prostorná s kapacitou až pro 8 osob. Samozřejmostí je unikátní systém HWT na změkčování vody. Intuitivní ovládací panel aktivuje 170 vysoce výkonných bublinkových trysek. Tato vířivka od Marimex může být vaše za cenu kolem 17 tisíc korun.

O jednu ze tří vířivých van si můžete zasoutěžit ve velké letní soutěži na Facebooku Kupi.cz

Vířivá vana Marimex v letním soutěžním obrázku pro Kupi.cz Kupi.cz

Jak se zapojit do soutěže?

  1. Pod soutěžní post na Facebooku Kupi.cz napište, jak se jmenuje vířivá vana, o kterou se soutěží. Napovíme, že se jedná o zlatou střední cestu v tomto článku. Pokud si stále nejste jistí, stačí se podívat na stránky Marimex a vyhledat v katalogu vířivek tu z našeho soutěžního obrázku.
  2. K názvu vířivky připište, proč bychom právě vás měli vybrat jako výherce.

Soutěž končí 5. srpna 2022 ve 12 hodin. Poté zveřejníme pod soutěžním postem 3 šťastné výherce, kterým domů zdarma zašleme vířivý bazén.Pravidla soutěže zde.

Druhý důvod: Instalace

Ráno koupíte, večer se koupete. Zní to jako bláznivý nápad? Ale přesně tak to skutečně může být. Nafukovací vířivku na první použití připravíte během chvilky. Důležité je vybrat si vhodné místo pro její umístění, některé modely se dokonce i samy nafouknou – prostřednictvím samonafukovacího systému. Vířivku pak zapojíte do elektrické zásuvky a poté už jen stačí napustit vodu. Relaxační koupel může začít!

Třetí důvod: Obsluha

Jednoduché ovládání vám usnadní relaxační chvíle. Systém vířivky umožňuje regulovat teplotu vody, kterou ohřívá automat. Většina nafukovacích vířivých bazénů rovněž nabízí možnost změnit nastavení síly hydromasáže.

Čtvrtý důvod: Skladnost

Zatímco velkou vířivku za několik set tisíc korun jen tak neschováte a musíte se o ni starat po celý rok, nafukovací bazén je skladný a mobilní. Domácí spa koutek tak můžete stěhovat podle nálady, potřeb či počasí. Pokud jej v horkých letních měsících nevyužijete, stačí ho uskladnit. Pokud si jej naopak chcete přestěhovat na chalupu, nenadřete se.

Pátý důvod: Relaxace

Máte toho hodně? Bublinky vám pomohou zbavit se stresu. Koupel v teplé vodě doplněná o hydromasáž podporuje krevní oběh a zmírňuje bolesti kloubů. Kromě toho má příjemné benefity na psychiku – prostě a jednoduše si odpočinete.

Muž a žena ležící ve vířivé vaně na zahradě Marimex

Šestý důvod: Odolnost

Přestože si možná říkáte, že u nafukovací vířivky je riziko proděravění, materiály jsou dnes naopak velmi odolné. Při správné údržbě nehrozí poškození ani únik vody. Vířivky jsou navíc vybaveny ventilem, který vám umožní jednoduché vypouštění. Některé bazény disponují i filtrační jednotkou, aby voda zůstala dlouho čistá.

Výbava pro bazény i vířivky

Sedmý důvod: Soukromí

Jednou za čas je příjemné navštívit místní wellness, ale co když toužíte po romantice v soukromí? Tu si můžete dopřát kdykoli. Už během pár hodin se můžete koupat ve vířivce v některém z koutů vaší zahrady. V klidu, soukromí a třeba i pod nebem plným hvězd.

Kde koupit vířivku?

I u vířivek platí, že byste je neměli kupovat u neověřených obchodníků. Specialistou na bazény a vířivky je prodejce Marimex, který má dlouholetou tradici a z jeho nabídky si vybere každý. Nyní má navíc velké letní slevy, které by byla škoda propásnout.