Ferrero začalo prodávat Nutellu a Kinder přes vlastní e-shop. Zatím pouze v Itálii

Nutella, dva plátky chleba namazané Nutellou Ferrero

Objednat si Nutellu nebo čokolády Kinder z pohodlí domova a s výhodami, které nabízí pouze oficiální prodejce? Pro italské milovníky sladkého nová realita. Společnost Ferrero totiž na domácí půdě, tedy v Itálii, spustila svůj první e-shop. Co všechno nabízí a jak jsou na tom internetové obchody s oblíbenými čokoládami u nás v Česku?

Přečtěte si také

Jak se doopravdy Češi stravují? Ke snídani si dá každý stý Čech pivo!

Ferrero využilo rostoucího zájmu o online nákupy

Celosvětově narůstající popularita internetových nákupů motivuje čím dál více značek, aby vstoupily do online světa a umožnily zákazníkům nakupovat jejich produkty s pohodlným doručením až domů.

Stejně tak tomu bylo loňský rok v Itálii, kdy online prodeje narostly o celých 18 %. Italská značka Ferrero neváhala a rozhodla se situace využít. Od roku 2021 začala pracovat na vlastním e-shopu, který nedávno spustila.

Narozeninový box Kinder se jménem Marta, Nutella se jménem Chiara a dárkové balení mini Nutell se jménem Alex Ferrero

E-shop s Nutellou a Kinder přináší řadu novinek na míru

Pilotní projekt je zatím dostupný pouze pro italské zákazníky a nabízí zcela jedinečný koncept. Nutelly nebo Kinder čokolády si kupující mohou upravit na míru a na jejich obal přidat vlastní fotku či popisek. Zajímavou novinkou jsou také dva personalizované dárkové boxy pro děti – jeden narozeninový a jeden karnevalový. I v tomto případě je možné vybrat si vzhled krabice a přidat na ni fotku svého dítěte a jeho jméno.

Uvnitř narozeninového boxu potom najdete 14 různých Kinder cukrovinek a jako dárek papírovou vlaječkovou girlandu a jmenovky. Karnevalový box ukrývá 15 produktů, girlandu a konfety. Navíc ho můžete zavěsit a přeměnit v piñatu. Oba boxy se prodávají za 35 euro, v přepočtu asi 952 Kč.

Užijte si oblíbenou pochoutku a kupte ji v akci

Kupte se slevou Nutella.

Porovnat slevy

Česko na seznamu není

Kdy se vlastního internetového obchodu Ferrero dočkáme u nás v Česku, není známo. Společnost zatím další evropské země pokrývat neplánuje. Jak pro Kupi Magazín potvrdila mluvčí společnosti Ferrero Česká, Hana Mašková: „Neplánujeme spuštění vlastního e-shopu s výrobky Ferrero v Čechách ani na Slovensku“.

Kde u nás koupit Nutellu a Kinder online?

Objednat je můžete skrze celou řadu obchodů, například Košík.cz, Rohlík.cz, či službu Dáme Market, případně přes iTesco, aplikaci Albert Domů Zdarma a jiné stránky prodávající potraviny a cukrovinky. Existuje také spousta e-shopů, které v Česku prodávají sladkosti dovážené ze zahraničí. Tam zakoupíte zajímavé a u nás neznámé produkty Nutella, Kinder a Ferrero určené například pro německý či rakouský trh.

  • Tip: Pod značkou Nutella v obchodech už dávno nenajdete pouze oblíbenou lískooříškovou pomazánku, ale také celou řadu dalších cukrovinek. Například křupavé plněné oplatky Nutella B-ready, tyčinky Nutella&Go! nebo sušenky Biscuits Nutella s náplní.
  • Přidejte si svůj oblíbený produkt do seznamu v mobilní aplikaci největšího nákupního rádce Kupi.cz a přijde vám upozornění, když se výrobek objeví v akci!
Se slevou koupíte i oblíbené švýcarské pralinky

Čokolády Lindt koupíte přes e-shop i u nás

Jedním z dalších známých výrobců čokolády, který naopak v České republice e-shop provozuje, je švýcarská společnost Lindt & Sprüngli. Na stránkách shop.lindt.cz najdete kompletní nabídku všech produktů značky, jako například pralinky Lindor, čokolády Excellence, Hello či Creation, bonboniéry i sezónní kolekce čokolád.

Většina produktů navíc vychází o pár korun levněji než v maloobchodní síti a často zde narazíte také na akce a výhodné nabídky. Objednávky nad 800 Kč mají dopravu zdarma.