V Praze otevřeli nový obchod HalfPrice. Proč byste měli zpozornět a co vše v něm najdete?

Obchod HalfPrice Halfprice

Od 30. září v Praze najdete další obchod s velkým mixem produktů. Naláká vás nejen na šíři portfolia, ale také na atraktivní ceny. HalfPrice vstupem na český trh neudělal radost konkurenci, dá se totiž očekávat odliv zákazníků. Zvyknou si Češi na novou značku?

Přečtěte si také

Recept na rychlé vafle, které jsou hotové za pár minut a báječně chutnají!

Uslyší Češi na polský HalfPrice?

HalfPrice je moderní obchod, který nabízí široký výběr produktů populárních značek. Zboží nakupuje přímo od výrobců, díky čemuž může nabídnout nižší ceny.

Nakoupit zde na 1 800 m² plochy můžete oblečení, obuv, doplňky, kosmetiku, hračky, ale také například domácí dekorace – což ocení především ti, kteří rádi nakupují více věcí na jednom místě. V pražském HalfPrice tak můžete narazit na oblíbené značky jako Calvin Klein, Guess, Roxy nebo Pierre Cardin. Nabídka značek se přitom rozšiřuje a obměňuje, aby byli zákazníci motivováni k častějším návštěvám.

Polská firma si dala za cíl expanzi do dalších zemí – a to se jí prozatím daří. Mimo Českou republiku se nachází ještě v Rakousku a Maďarsku (a samozřejmě v Polsku, kde má i centrálu). „Naše zkušenosti, které jsme do dnešního dne získali, nám ukazují, že o HalfPrice mají zákazníci zájem na každém trhu. To je primárně výsledkem bohaté nabídky, ale podílí se na tom také kvalita služeb v dynamicky se vyvíjející off-price kategorii,“ komentoval Adam Holewa, předseda představenstva HalfPrice.

Regál s papírovými taškami HalfPrice HalfPrice

Pocítí Primark odliv zákazníků?

Irský Primark byl v České republice dlouho očekávaným obchodem. „Konečně do něj nebudeme muset jezdit do zahraničí – ať už do Drážďan, nebo do Vídně,“ pochvaloval si nejeden Čech.

Zákazníci se dočkali jeho otevření a v červnu 2021 se na Václavském náměstí tvořily dlouhé fronty. Primark je HalfPrice velmi podobný. Cílí na zákazníky, kteří hledají výhodné nákupy a také nabízí velmi bohatou nabídku z vícero oblastí (domácnost, oblečení a další).

Pepco má před konkurenty na českém trhu náskok

Dalším obchodem, kam chodí lidé nakupovat věci za pár korun, je Pepco. Vzhledem k tomu, že se jeho pobočky nachází po celé České republice a ve všech velkých městech, je pravděpodobné, že tento obchod není nutné představovat. Najdete zde oblečení, věci do kuchyně, doplňky i dekorace.