Byli jsme v prvním českém Primarku! Otevírá už ve čtvrtek a má co nabídnout. Jen jedna část chybí

Byli jsme v prvním českém Primarku! Otevírá už ve čtvrtek a má co nabídnout. Jen jedna část chybí Kupi

Už jen pár dní nás dělí od otevření prvního Primarku v Česku. My jsme měli možnost do něj nahlédnout už nyní, takže vám můžeme prozradit, co na zákazníky čeká.

Přečtěte si také

Jak skladovat balené i hlávkové saláty, aby rychle nehnily a vydržely dlouho čerstvé?

Primark už měl být otevřený

Kvůli pandemii covidu-19 bylo původní otevření českého Primarku posunuto, nyní se však zákazníci konečně dočkali. Tento oblíbený obchod pro ně otevře už ve čtvrtek 17. června v 9 hodin.

Nabídne mnohé, zejména zákaznice však potěší, že dámské oddělení se rozkládá na velké ploše dvou pater a zahrnuje oděvy, beauty potřeby, doplňky, boty a spodní prádlo. V pánské části zase nechybí příslušenství pro telefony a cestování: kufry, cestovní polštářky, obaly na pasy a jiné praktické produkty.

Ještě předtím si však vedení připravilo překvapení pro své zaměstnance a jejich rodiny, a to možnost přednostní návštěvy a nákupu. Díky tomu se tam vypravila i naše kolegyně, která si důkladně prohlédla veškerou nabídku.

Legíny od 80 Kč, 7 párů ponožek za 75 Kč

V dámském a pánském oddělení najdete širokou nabídku basic oblečení i kousků, které se drží moderních trendů. Ceny jsou přitom stejně nízké jako v zahraničních pobočkách Primarku, takže obavy některých zákazníků, že u nás bude nakupování dražší, se nepotvrdily.

Ceny pro příklad: basic černé legíny koupíte za 80 Kč, 7 párů bílých ponožek za 75 Kč, pantofle ve stylu značky Birkenstock za 155 Kč. Kromě toho nechybí ani doplňky, například hřebeny po 40 Kč a 60 gumiček také za 40 Kč.

„Kvalita materiálu mě u některých kousků mile překvapila,“ pochvalovala si kolegyně. Speciální ekologická kolekce je dokonce vyrobená z plastových lahví.

Primark nabízí oblečení pro ženy, muže i děti. Kupi

I rodiče si přijdou na své

Chybět samozřejmě nemůže ani dětské zboží, a to od těch nejmenších souprav pro miminka, až po teenagery. V tomto případě navíc děti jistě potěší fakt, že je zde široký sortiment licencovaných produktů od značek Disney, Mattel a dalších. Proto na stojanech a regálech najdete oblečení s oblíbenými postavičkami z pohádek a dětských seriálů.

Kupi

Doplňky do domácnosti

V sekci Home vyberete z řady povlečení, košíků, svíček a jiných doplňků do domácnosti. Ceny jsou srovnatelné s taktéž oblíbeným obchodem Pepco.

Součástí nabídky jsou také dekorace a potřeby do domácnosti. Kupi

Charitativní pomoc

Veškeré neprodané zboží a vzorky Primark daruje na charitativní účely. Konkrétně půjde o organizaci New Life, která pomáhá neziskovkám získávat finanční prostředky.

Projděte si Primark na našem Instagramu

Kromě příspěvku najdete ve výběrech příběhů také další videa.

Chybí sekce Food

V prvním českém Primarku chybí oddělení s potravinami, nicméně zákazníkům je v rozsáhlém obchodě poskytnuta opravdu široká nabídka jiných druhů zboží. Navíc tašky z recyklovaného papíru, v nichž si zákazník svůj nákup odnese, jsou zdarma. A pokud je neodmítne, pokladní jim k němu přibalí také ramínka, na kterých jím vybrané oděvy visely.