Známe datum, kdy otevře Primark v Praze! A je to jen za pár dní

Známe datum, kdy otevře Primark v Praze! A je to jen za pár dní Primark

Zákazníci, kteří se těší na otevření pražského Primarku, se dočkají ještě tento měsíc. Otevírá totiž už 17. června 2021 v 9 hodin!

Přečtěte si také

Jak odstranit skvrny z oblečení a vybělit zaprané prádlo? Poznejte triky našich babiček, které opravdu fungují

Primark otevře opravdu brzy!

Nový Primark na Václavském náměstí v Praze nabídne zákazníkům tři podlaží o rozloze 4 600 metrů čtverečních, na kterých najdou nejnovější módní trendy, kosmetické produkty i doplňky do domácnosti.

Eric Paul, vedoucí prodejny Primark Praha uvedl: „Naše nová prodejna v srdci Prahy nabídne českým zákazníkům jedinečný zážitek z nakupování. Pracovali jsme opravdu tvrdě, abychom se ujistili, že je obchod připraven a vybaven nejnovější módou, trendy a produkty pro každodenní potřeby. Náš tým se nemůže dočkat, až 17. června přivítá zákazníky v Primarku v Praze.“

Zajištění bezpečnosti zaměstnanců a zákazníků zůstává pro Primark ve všech prodejnách hlavní prioritou a bude to platit i pro otevření té pražské. Společnost proto investovala značné prostředky do zajištění bezpečnosti prodejny a zavedení úplného bezpečnostního protokolu, aby zákazníci mohli nakupovat bez obav.

Primark v Praze otevírá! Primark

Na co se můžete těšit?

Nová prodejna přinese zákazníkům možnost nakupovat nejnovější trendy z kolekce jaro/léto s paletou přírodních a zemitých tónů a populárním háčkovaným vzorem.

Dostupné budou také nové speciální edice pro fanoušky filmu Lilo & Stitch a basketbalové NBA. V nabídce nebude chybět ani rozrůstající se řada udržitelné módy pod značkou Primark Cares, která zahrnuje širokou nabídku produktů vyrobených z udržitelných, recyklovaných a organických materiálů. Tato řada odráží myšlenku společnosti Primark, že udržitelná móda by měla být dostupná pro všechny.