Lidl zaplavily dlouho očekávané Stikeez! Jak postavičky získat a do kdy se dají sbírat?

Lidl zaplavily Stikeez, v Albertu se sbírají body na LEGO, v Rossmannovi na kosmetické taštičky Lidl

V obchodech opět probíhá oblíbené sbírání bodů. V Lidlu se začaly sbírat dlouho očekávané postavičky z populární edice Stikeez, v Albertu máte poslední šanci získat velikonoční edice Lega a Rossmann vsadil na dámské kosmetické taštičky za výhodnější ceny. V našem článku jsme pro vás přehledně sepsali, co se kde sbírá i do kdy jednotlivé akce platí a jaká jsou jejich pravidla. 

Přečtěte si také

Pampeliškový sirup: Zdravá a levná alternativa k běžným sirupům. Jednoduchý recept a tip na osvěžující limonádu

Stikeez z Lidlu

V pondělí 8. března spustil Lidl svou populární sběratelskou akci s postavičkami Stikeez, které mají tentokrát podobu čerstvých potravin, mezi kterými nechybí veselé ovoce a zelenina, mléčné výrobky, pečivo a další.

Lákadlem je také originální sběratelské album, které má tvar otevírací lednice a postavičky je do něj možné ukládat. Rodiče tak mohou své děti zábavnou formou učit, které potraviny do lednice patří a jak s nimi nakládat. 

Stikeez, včetně pytlíčku a sběratelského alba, je nyní možné získat pouze zdarma k nákupu. Kolekce obsahuje celkem 24 postaviček. Jednu obdržíte za každých utracených 300 Kč v kamenné prodejně Lidl. Za nákup nad 1 500 Kč je potom možné na pokladně dostat sběratelský pytlík nebo album ve tvaru lednice. Akce trvá do neděle 4. dubna, nebo do vydání zásob. 

Sběratelské album nové edice Stikeez postaviček na motivy potravin je ve tvaru ledničky Lidl / Facebook

Velikonoční LEGO v Albertu

Nezmeškejte také poslední šanci získat v prodejnách Albert stavebnice LEGO. Za každých utracených 200 Kč získáte 1 bod do sběratelské kartičky, kterou obdržíte na pokladně – 2 body v ní dostanete již předtištěné jako dárek. 10 bodů pak můžete proměnit ve slevu až 70 % na stavebnice LEGO (stačí vám tedy nasbírat pouze 8 bodů). Body lze získat a uplatnit do 16. 3. 2021 (včetně), nebo do vydání zásob.

  • V nabídce najdete jak originální velikonoční stavebnice LEGO – kudrnatého beránka nebo jarní kuřátko (za 10 bodů získáte slevu 62 % a doplatíte pouze 99,99 Kč, plná cena stavebnice bez bodů je 259 Kč),
  • tak oblíbené ministavebnice LEGO mnoha druhů (za 10 bodů získáte slevu 70 % a doplatíte pouze 29,99 Kč, plná cena ministavebnice bez bodů je 99Kč).
  • U každého balení stavebnice děti navíc najdou papírové omalovánky ve tvaru žlutých vajíček, které mohou vystřihnout, vybarvit, slepit k sobě a vyrobit si tak veselou velikonoční dekoraci. 
Jděte slevám v Albertu naproti

Snídaňové sety od známých značek

Ještě do 16. 3. 2021 je v Albertu možné vyměnit nasbírané body také za značkové produkty Tefal, Khala a Guzzini pro stylové stolování a snídání. V nabídce najdete kuchyňské přístroje, cestovní hrnky, šálky a jiné stolní nádobí. Pravidla jsou stejná – za každých 200 utracených korun získáte 1 bod, k uplatnění slevy je potřeba 10 bodů, ale 2 body jsou na sběratelské kartičce již předtištěné. Za každých 10 bodů je možné získat na zboží zahrnuté do sběratelské akce slevu až 90 %.

V drogeriích Rossmann se aktuálně sbírají body na kosmetické taštičky za výhodnější ceny Rossmann

Kosmetické taštičky v Rossmannu

Rossmann tentokrát zaměřil svou akci se sbíráním bodů na ženy a všechny malé parádnice. V rámci členství věrnostního klubu Rossmann Club lze získat kosmetické taštičky za výhodnější cenu. Při nasbírání 20 bodů doplatíte 149 Kč, při nasbírání 40 bodů pouze 49,90 Kč (taštičky lze zakoupit i bez bodů za plnou cenu 249 Kč).

Můžete vybírat hned z několika variant – v nabídce najdete velké rozkládací kosmetické taštičky, elegantních sady obsahující různé velikosti i sady pro malé slečny s motivem kočičky nebo prasátka. Body je možné sbírat a uplatňovat ve všech prodejnách Rossmann až do 25. 5. 2021.