Předplacené karty Netflix se budou prodávat před Vánoci v Billa, Penny i Kauflandu

Předplacené karty Netflix se budou prodávat před Vánoci v Billa, Penny i Kauflandu Canva

Předplacené karty Netflix, které umožní používat službu bez použití platební karty, se prodávají již dnes v prodejnách Billa za 400, 1 000 nebo 4 000 korun. Nově je bude před Vánoci nabízet i Kaufland, Penny nebo dm drogerie. Provozovatelé si od karet slibují, že bude službu používat víc lidí. 

Přečtěte si také

Opory pro zahradní rostliny aneb Praktické dekorace, které vaše zahrada nutně potřebuje

Co je to Netflix?

Zábavní streamovací služba, která má přes 195 milionů předplatitelů, funguje ve více než 190 zemích světa. Služba nabízí možnost přehrát nekonečné množství seriálů a filmů v různých jazycích s možností zapnutí titulků pro danou zemi. U nás je dostupná zhruba 4 roky a v nabídce má i několik desítek českých filmů. 

Jak funguje předplatné Netflix?

Pokud chcete sledovat filmy a seriály na Netflixu, můžete si službu bezplatně vyzkoušet na 30 dní. Nezbytné je založení klientského účtu s podmínkou mít v něm zavedenou platnou platební kartu. Služba je založena na předplatném a funguje kompletně bez reklam. Měsíčně vás vyjde Netflix od 199 Kč. 

Sleva na iPhone 22 % se bude hodit

Tip: Sledovat můžete Netflix i na mobilních telefonech nebo tabletech. Při výběru tarifu si lze vybrat i možnost, kolik účtů s tím hlavním uživatelským spárujete.

Kartu Netflix budete moci koupit v Kauflandu, Penny marketu, Pepco, Expert či prodejnách drogerií dm Canva

Kde koupit předplacenou kartu Netflix?

Před Vánocemi přišel provozovatel služby s oznámením, že rozšiřuje prodejní místa, kde budou k dostání předplacené karty. Karty je možné koupit v hodnotách 400, 1 000 nebo 4 000 Kč v prodejnách Billa nebo trafikách sítě Geco. Již během pár dní se však rozšíří prodejní místa o další po celém Česku. Koupit si tak předplacenou kartu Netflix budete moct i v Kauflandu, Penny marketu, Pepco, Expert či prodejnách drogerií dm. 

Karta, kterou v obchodech koupíte, má šestnáctimístný PIN, který je potřeba zadat na webu služby. Při prvním přihlášení s kódem je třeba si na Netflixu založit nový účet, kam místo platebních údajů zadáte PIN kód z karty.

Jestliže již účet na Netflixu máte, můžete i tak kód do svého účtu přidat – kredity z předplacené karty mají pak přednost před uloženou platební kartou. Všechny poukazy je možné využít k nákupu libovolné varianty předplatného. Výhodou je, že k jednomu účtu lze přidat i několik kódů a kredit si tak navýšíte dle vašich potřeb.