Vaření ze zbytků

Zapomeňte na drahé jídlo! Tento recept na smaženou rýži vás vyjde na pár korun
Loupat, nebo neloupat zeleninu do vývaru? Šéfkuchař prozradil, proč do něj přidávat cibuli i se slupkou
Co se zbylým cukrovím, které se nesnědlo? Přebytky můžete ještě chytře zužitkovat
Uzený kapr je výborný způsob, jak zpracovat rybu z Vánoc, když řízky z ní už nemůžete ani cítit
Vaření ze zbytků: Zapečená hnízda z bramborové kaše s vejcem a slaninou
Zbytky sýru v ledničce a nevíte, co s ním? Vytvořte z něj levné dobroty k večeři i televizi
3 top recepty pro milovníky brambor: Odoláte řízečkům nebo bramborovému salátu?
Škoda každé slupky aneb 20 tipů, jak je využít. Třeba jako nové levné jídlo i kosmetický zázrak
Zbyla vám rýže? Rýžová kaše není vaší jedinou možností, známe lepší recepty
Odteď už slupky z cibule nevyhodíte. 9 tipů, jak je využít pro zahradu, krásnou pleť i lesklé vlasy
Víte, jak na dokonalou bramborovou kaši? Známe 3 tipy, které ji posunou na jinou úroveň
Co s otevřeným balíčkem tortill? Připravte z nich rychlé domácí nachos nebo netradiční sushi
Jak dlouho vydrží v lednici bílky a co s nimi, když jich máme moc?
Jak správně skladovat a následně zužitkovat zbylé žloutky?
15 chytrých způsobů, jak znovu využít zbytky z kuchyně
Jak zužitkovat v kuchyni staré pečivo? Recepty, které chutnají
Zbývá vám pečivo? Nevyhazujte ho, dá se ještě využít
Jídla ze zbytků: Vyzkoušejte zeleninový krém nebo sedláckou bídu
Zužitkujte chřest beze zbytku: Slupky, úlomky a odřezky poslouží na vývar nebo koření
Nať a zeleninové listy nevyhazujte! Připravíte z nich zdravé lahůdky, které překvapí svou chutí