Vaření ze zbytků

Recept na slané vafle ze zbytkové kaše, které jsou křupavé, sýrové a totálně boží
Potřebujete rychle připravit večeři, která nezatíží vaši peněženku? Zkuste smaženou rýži s vejcem
Loupete zeleninu do vývaru? Nenamáhejte se! Některé druhy přihoďte i se slupkou, bude o to lepší
Co se zbylým cukrovím, které se nesnědlo? Přebytky můžete ještě chytře zužitkovat
Uzený kapr je výborný způsob, jak zpracovat rybu z Vánoc, když řízky z ní už nemůžete ani cítit
Vaření ze zbytků: Zapečená hnízda z bramborové kaše s vejcem a slaninou
Zbytky sýru v ledničce a nevíte, co s ním? Vytvořte z něj levné dobroty k večeři i televizi
Top recepty pro milovníky brambor: Vysmažené řízečky a další dobroty, které vám nedají spát
Škoda každé slupky aneb 20 tipů, jak je využít. Třeba jako nové levné jídlo i kosmetický zázrak
Zbyla vám rýže? Rýžová kaše není vaší jedinou možností, známe lepší recepty
Odteď už slupky z cibule nevyhodíte. 9 tipů, jak je využít pro zahradu, krásnou pleť i lesklé vlasy
Dokonalá bramborová kaše: Díky zakysané smetaně bude extra nadýchaná, zásadní je i výběr brambor
Zbyly vám tortilly? Žádný problém! Proměňte je v chutné a rychlé jídlo. Zkuste základ na pizzu nebo sushi
Co s nepoužitými vaječnými bílky? Šoupněte je do mrazáku nebo využijte na dokonalý vývar
Zbyly vám vaječné žloutky? Zužitkujete je v kuchyni i při výrobě pleťové masky
15 chytrých způsobů, jak znovu využít zbytky z kuchyně
Jak zužitkovat v kuchyni staré pečivo? Recepty, které chutnají
Zbývá vám pečivo? Nevyhazujte ho, dá se ještě využít
Jídla ze zbytků: Vyzkoušejte zeleninový krém nebo sedláckou bídu
5 tipů, jak zužitkovat zbytky chřestu. Udělejte vývar nebo překvapte jedlým dárkem ze sušeného chřestu