Speciality

Käsespätzle: Sýrová dobrota přímo z rakouských sjezdovek, kterou zvládnete za 25 minut
Naučte se upéct luxusní Panettone jako z pravé italské pekárny
Kuchyně ovládly smažené nakládané okurky v sýrové krustě. Tento recept z internetu musíte vyzkoušet
Které jídlo je nejsmradlavější na světě? Švédské fermentované sledě jen tak něco nepřekoná
Tex-Mex specialita, která spadla do friťáku: Oblíbená chimichanga vznikla omylem a v zámoří na ni nedají dopustit
Císařský trhanec měl skončit v koši. Stal se ale božským dezertem, který hravě zvládnete i doma
Exotické ovoce longan je zdravé a dostupné i u nás. Jak ho správně jíst?
Meloun či med za 145 tisíc? 7 nejdražších potravin světa, o kterých jste možná ještě neslyšeli
V Japonsku prodává automat medvědí maso, v Austrálii se vědci snaží vzkřísit to mamutí
Španělská paella: Překvapivě rychlé jídlo z jedné pánve, které voní mořem a chutná celé rodině
Ve Francii chtějí definitivně zakázat gastronomickou delikatesu zvanou foie gras, tedy husí játra
Foie gras je kontroverzní pochoutkou! Proč (ne)ochutnat tuto delikatesu?