Jak zpracovat

Konečně pořádný návod, jak zpracovat houby. Zkuste je zavařit, naložit do soli, zamrazit nebo si z nich udělejte koření
Václavky jsou skvělé do guláše i octového nálevu. Když je ale správně neupravíte, jsou jedovaté
„Babky způsobují rakovinu, na houby nepijte alkohol.“ Mýty, na které byste měli jednou pro vždy zapomenout
Nazelenalá rajčata už nevyhodíte. Spolehlivou metodou, jak je nechat dozrát, je uložení do krabice
Sklizeň dýní začíná. Zralost poznáte jednoduše podle stonku, při pochybách zaklepejte
Pýchavka obrovská: Gigantická houba připomíná míč, pokud ji najdete, čeká vás gurmánský zážitek
Našli jste kotrč kadeřavý? Radujte se! Houba připomínající květák se vykupuje za tisíce a má protirakovinné účinky
Chcete vypadat mladší a mít víc energie? Ostružiny jezte po hrstech a zpracujte i jejich listy
Velký průvodce zavařováním, se kterým vše zvládnete na jedničku
Natrhejte rybíz a zavařte ho! Je na to totiž lepší, než kterékoliv jiné ovoce. Zkuste i kyprou bublaninu
Šťavnatý zelený hrášek se dá sklízet až do podzimu. Nejlepším zpracováním je mražení, sušení se vyhněte
Ultimátní průvodce zpracováním třešní: Usušte je, zamrazte nebo zkuste recept na vynikající pečený čaj
Co se zbylým cukrovím, které se nesnědlo? Přebytky můžete ještě chytře zužitkovat
Slupky od jablek nevyhazujte! Kromě jablečného octa najdou i lepší uplatnění
Bedla vysoká jinak a lépe. Neodolatelné recepty z pokladu českých lesů
Recept na dokonalý dýňový džem, který budete chtít snídat každé ráno
Recept na pečený čaj: Úžasně jednoduchá dobrota, která provoní domov ovocem a v zimě zahřeje
Jak vybrat ta nejlepší jablka a co s nimi v kuchyni? 10 nejoblíbenějších odrůd v Česku
Hrušky léčí! Sbírat je můžete ještě zelené a dopřát si je často mohou i lidé s různými alergiemi
Recept na cuketový nákyp, co vás přenese přímo do Itálie