Jak zpracovat

Sklizeň dýní začíná. Zralost poznáte jednoduše podle stonku, při pochybách zaklepejte
Pýchavka obrovská: Gigantická houba připomíná míč, pokud ji najdete, čeká vás gurmánský zážitek
Našli jste kotrč kadeřavý? Radujte se! Houba připomínající květák se vykupuje za tisíce a má protirakovinné účinky
Chcete vypadat mladší a mít víc energie? Ostružiny jezte po hrstech a zpracujte i jejich listy
„Babky způsobují rakovinu, na houby nepijte alkohol.“ Mýty, na které byste měli jednou pro vždy zapomenout
Velký průvodce zavařováním, se kterým vše zvládnete na jedničku
Natrhejte rybíz a zavařte ho! Je na to totiž lepší, než kterékoliv jiné ovoce. Zkuste i kyprou bublaninu
Šťavnatý zelený hrášek se dá sklízet až do podzimu. Nejlepším zpracováním je mražení, sušení se vyhněte
Ultimátní průvodce zpracováním třešní: Usušte je, zamrazte nebo zkuste recept na vynikající pečený čaj
Co se zbylým cukrovím, které se nesnědlo? Přebytky můžete ještě chytře zužitkovat
Slupky od jablek nevyhazujte! Kromě jablečného octa najdou i lepší uplatnění
Bedla vysoká jinak a lépe. Neodolatelné recepty z pokladu českých lesů
Recept na dokonalý dýňový džem, který budete chtít snídat každé ráno
Recept na pečený čaj: Úžasně jednoduchá dobrota, která provoní domov ovocem a v zimě zahřeje
Blíží se sběr václavek! Jsou jedovaté, přesto je můžete sníst. Tedy když je umíte připravit
Jak vybrat ta nejlepší jablka a co s nimi v kuchyni? 10 nejoblíbenějších odrůd v Česku
Co když rajčata nestačí dozrát? Existují způsoby, jak je nechat zčervenat. Třeba trik s jablkem
Hrušky léčí! Sbírat je můžete ještě zelené a dopřát si je často mohou i lidé s různými alergiemi
Recept na cuketový nákyp, co vás přenese přímo do Itálie
Nakládané okurky jako od babičky: Vyzkoušejte náš osvědčený recept na luxusní nálev