Chléb

Toužíte po poctivém domácím pečivu? Začněte s přípravou žitného kvásku
Tatarák z cukety
Čas přípravy: 20 min Obtížnost: Snadný Cena: 4 Kč

Tatarák z cukety

Tatarák z cukety je další z mnoha receptů, jak využít tuto letní zeleninu ze zahrady. Garantujeme vám, že si pochutnají i milovníci masa, protože tato teplá směs na křupavé česnekové topince se doslova bude rozplývat na jazyku.

Tatarák z cukety
Zamrazujete vaše oblíbené pečivo? Těmto chybám se raději vyhněte
Znáte dánské chlebíčky? Vyzkoušejte je připravit na 9 způsobů
Jak správně skladovat chleba, aby dlouho vydržel?
Upečte si doma vlastní kváskový chléb, který vydrží čerstvý celý týden
Recept na křupavé topinky s hříbky
Prodejci sází na vlastní pekárny
Jak zužitkovat v kuchyni staré pečivo? Recepty, které chutnají
Jedlé svíčky jsou hitem internetu! Jednoduše si je zvládnete doma vyrobit z 1 suroviny
Čtyřčlenná rodina utratila loni jen za pečivo 1 600 Kč měsíčně. Letos pekaři neplánují zdražovat
Zbývá vám pečivo? Nevyhazujte ho, dá se ještě využít
Jak ušetřit a přitom si pochutnat? Připravte si domácí termix, chléb nebo rohlíky podle našeho receptu
Supermarkety opět stahují z prodeje toustový chléb Penam. Globus má podezření na nevyhovující kvalitu
Recept na chléb z domácí pekárny, který se vždy povede
Cena pšenice klesá, pečivo i přesto zdražuje! A levnějších rohlíků nebo chleba se jen tak nedočkáme
Jak vybrat pekárnu na chleba
Jak uchovat žitný kvásek, když zrovna nemáte čas péct? Můžete ho zmrazit nebo usušit
Jak skladovat pečivo, aby vydrželo dlouho čerstvé?
Globus stahuje závadný toustový chleba Penam
Meziročně zdražila nejvýrazněji mouka, a to zhruba o 60 %. Připlatíme si také za mléčné výrobky