Bílý chřest

Chřestová sezóna začíná. Proč je český chřest ten nejlepší a co z něj připravit?
Dvoubarevný chřestový krém
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Střední Cena: 208 Kč

Dvoubarevný chřestový krém

Dvoubarevný chřestový krém s parmazánovou sušenkou je rychlá, zdravá a chutná zeleninová polévka. Před mixováním polévky odeberte z chřestu hlavičky, polévku jimi pak můžete dozdobit. K polévce je vhodné servírovat i opečené máslové krutony.

Dvoubarevný chřestový krém
V Rakousku už zahájili chřestovou sezónu. U nás si budeme muset ještě počkat
Chřest: Pomůže s hubnutím, kocovinou a je účinným afrodiziakem. Co vše o chřestu ještě nevíte?
Chřestová sezóna je na spadnutí. Křupavé výhonky potěší chutí i zdravotními benefity
Sezóna chřestu je tady! Jak správně připravit a jíst bílý a zelený chřest?
Sezona chřestu je tady! Vyzkoušejte chutný asijský recept
Recepty z chřestu: Vyzkoušejte krémovou polévku, salát s mangem nebo chřest na pomerančích
Jak správně připravit chřest? Vyzkoušejte jej v sýrové krustě s bylinkami
Chřestová sezóna je tu! Chřest zvyšuje imunitu a lahodně chutná. Jak ho správně připravovat?