Bezlepková mouka

Vykašlete se na mouku! Zahušťovat se dá chutněji a zdravěji, třeba zeleninou nebo vajíčkem
Chleba z máslové dýně bez lepku
Čas přípravy: 1 hod 20 min Obtížnost: Snadný Cena: 60 Kč

Chleba z máslové dýně bez lepku

Objevte vůni pečené dýně s křupavými semínky na povrchu v kombinaci s jemně nasládlou chutí. Bezlepkový chléb z máslové dýně je skvělou volbou pro ty, kteří touží po zdravější alternativě k tradičnímu pečivu. Je plný vlákniny, ořechů a semínek, a přitom tak snadno připravitelný, že ho zvládnete i během hektického týdne.

Chleba z máslové dýně bez lepku
Naučte se zahušťovat guláš jinak a líp. S chlebem to umí každý, ale jde to i bez jakékoli suroviny navíc
Sváteční hostina: Víkendový guláš s odlehčeným bezlepkovým knedlíkem. Oběd, po kterém vám nebude těžko
Roste zájem o řemeslné pečivo. Zákazníci si rádi připlatí za zdravější variantu
Vyrobte si bezlepkovou jablečnou mouku. Je skvělá pro pečení i dochucování a ušetří vám příjem cukru
Lupina: Opomíjená bezlepková superpotravina, která svým složením strčí do kapsy i oblíbenou sóju
Co je to konjaková mouka? Po těstovinách z ní rozhodně nepřiberete
Péct, zahušťovat a vařit se dá i bez lepku! Znáte kokosovou, jáhlovou či hrachovou mouku?