Míša, v Česku pravděpodobně nejznámější zmrzlina, se začal vyrábět už roku 1962. Řada z nás na jednu z nejoblíbenějších pochoutek z dětství vzpomíná s láskou doteď a pochutnává si na ní i v dospělosti. Chuť Míši se během jeho dlouholeté historie příliš nezměnila, v jeho složení nicméně nevyhnutelně přibývá aditiv, kterým se mnozí z nás snaží vyhýbat obloukem. Zkuste si proto raději připravit tyto nanuky doma. Chutnají skvěle a můžete si je vyzdobit podle svých představ.
Každý Čech sní v průměru 5 litrů zmrzliny ročně. Její spotřeba stoupá pravděpodobně nejen s horkým letním počasím, ale i s rostoucí kvalitou, kterou nabízejí řemeslní zmrzlináři.
Přestože se na trhu objevuje řada originálních chuťových kreací, jsou zde i tradiční chutě, ke kterým se rádi vracíme. A když se řekne „Míša“, spousta z nás nostalgicky zamlaská nad chutí tvarohu, díky níž ostatně nese obdobné jméno i stejně milovaný dezert „Míša řez“. Spojení tvarohu s čokoládou zkrátka vytváří perfektně vyváženou chuťovou kombinaci, kterou jistě milujete vy i vaše děti.
Připravte si s nimi podle jednoduchého návodu tyto výborné nanuky, které si můžete navíc ještě vyzdobit podle své chuti.
Kupte se slevou Nanuk Magnum Algida.
Ingredience:
Postup:
A ještě tip na závěr – čokoládou polité nanuky můžete ihned posypat například najemno pokrájenými ořechy, griliášem anebo kokosem. A výsledek bude ještě víc jedinečný!