Mobilní aplikace Kaufland s věrnostní kartou Kaufland Card

Mobilní aplikace Kaufland Kaufland.cz

Zajímají vás nejnovější mobilní aplikace a zároveň si nenecháte ujít žádnou akční nabídku? Pro všechny milovníky slevových akcí a výhodných nákupů přinášíme návod na instalaci elektronické Kaufland Card.

Přečtěte si také

Legendární americký street food: Buffalo wings musíte ochutnat!

V článku Registrace Kaufland Card – Přehledný návod jsme vám přinesli rychlý a přehledný návod na registraci fyzické věrnostní karty Kaufland Card. Avšak v dnešní moderní době má spousta z nás chytrý telefon neustále po ruce a preferuje spíše mobilní aplikace. Pro ty z vás, kteří bez smartphonu neudělají ani ránu nebo chtějí chránit přírodu od zbytečného plastu, jsme vypracovali návod, jak aplikaci jednoduše nainstalovat, zaregistrovat se do ní a používat ji.

7 důvodů, proč si pořídit digitální Kaufland Card

  • Sbíráte věrnostní body
  • Body vyměníte za kupóny nebo jiné hodnotné ceny
  • Všechny kupóny budete mít ihned po ruce na jednom místě
  • Automaticky se zapojujete do soutěží
  • Nepřehlédnete speciální akce pro členy
  • Chráníte životní prostředí od dalšího plastu i místo ve své peněžence
  • Celou registraci vyřešíte rychle z pohodlí domova do 10 minut

Digitální věrnostní karta Kaufland Card

Věrnostní karta Kaufland Card přináší mnohé výhody, pokud máte o jejich získání zájem, pojďte se s námi podívat na detailní návod její registrace.

1. Krok: Instalace aplikace

K tomu, abyste se stali majiteli digitální karty Kaufland Card, potřebujete stáhnout aplikaci Kaufland, kterou naleznete v Apple Store nebo na Google Play. Aplikaci vyhledáte, kliknete na tlačítko Instalovat a počkáte, dokud se nestáhne do vašeho telefonu.

Instalace aplikace Kaufland v Google Play Kaufland.cz

2. Krok: Záložka Kaufland Card

Aplikaci Kaufland otevřete a vyberete prodejnu, která je vám nejblíž. Lokalizace je nutná kvůli tomu, abyste měli k dispozici zboží ve slevě přímo z vašeho okolí. Poté se vám načte stránka s aktuální nabídkou v Kauflandu. Vás ale bude nyní zajímat ikona uprostřed dole, označená jako Kaufland Card.

Mobilní aplikace Kaufland Kaufland.cz

3. Krok: Registrace

Po otevření záložky Kaufland Card kliknete na červené tlačítko Registrovat se! a zaregistrujete se pomocí vašeho e-mailu.

Registrace Kaufland Card v mobilní aplikaci Kaufland Kaufland.cz

4. Krok: Vyplnění osobních údajů

Na řadu přichází vyplnění osobních údajů. Zadáte e-mail, telefonní číslo, vyberete si heslo a rozhodnete se, zda chcete dostávat personalizované nabídky. Nakonec potvrdíte, že souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů. Poté se dostanete na další stranu, kde dokončíte svůj profil vyplněním pohlaví, jména, příjmení, data narození a adresy. Všechna tato pole jsou povinná (akademický titul nemusíte uvádět). Dále odsouhlasíte podmínky a vše potvrdíte kódem z SMS nebo z e-mailu. Jako bonus za potvrzení e-mailu získáte ihned 2 body do věrnostního programu.

Registrace Kaufland Card v mobilní aplikaci Kaufland Kaufland.cz
Registrace Kaufland Card v mobilní aplikaci Kaufland Kaufland.cz

5. Krok: Dokončení registrace

V případě, že si přejete dostávat kupóny na míru, je nutné odsouhlasit podmínky, a tím celou registraci dokončit. Nyní patříte mezi věrnostní členy a můžete kdykoliv využívat svou digitální kartu. Tu naleznete po kliknutí na červenou ikonku ruky držící kartu, která se nachází nad logem Kaufland Card uprostřed v dolní liště.

Kaufland Card u pokladny ukažte QR kód Kaufland.cz

Jak sbírat body s Kaufland Card?

Nezapomínejte při každém nákupu předložit svoji digitální Kaufland Card, jen tak budete sbírat body a neunikne vám žádná akce. Kartu můžete u pokladny ukázat kdykoliv během markování zboží. Obsluha načte QR kód, a automaticky se vám tak uplatní aktivované kupóny a slevy. Za každých 100 Kč vám bude připsán na účet jeden bod. Více o jejich sbírání se dočtete v následujícím článku.

Chytrý tip na závěr – aplikace Kupi.cz!

Pokud chcete mít všechno na jednom místě, vyzkoušejte mobilní aplikaci Kupi.cz, do které si můžete nahrát veškeré plastové karty z oblíbených obchodů. Tato jediná aplikace vám ušetří místo v peněžence i v telefonu. Kromě uložení vašich věrnostních karet v ní můžete prohlížet akční letáky, najít oblíbené produkty v akci, a dokonce si můžete vytvořit vlastní nákupní seznam. Jak si nahrát věrnostní kartu do aplikace Kupi.cz se dozvíte již brzy.