Kofola: Zrzavá holčička i šišlající pes, jak si dnes žijí hvězdy z reklamy na oblíbený nápoj?

Pes s předkusem Štefan z reklamy Kofola Facebook / Kofola

Z vánoční reklamy na Kofolu, ve které hlavní hrdinka Sandra Flemrová čeká na tatínka, až v lese uřízne stromeček, se stala skutečná legenda. Nemalého úspěchu dosáhl také šišlající pes Štefan, který nabízí tuzemskou limonádu v legračních reklamách. Jak se dnes oběma hvězdám z reklamy daří?

Přečtěte si také

Bobkový list: Zatočí s migrénou, cukrovkou i moly ve skříni

V Česku není snad nikdo, kdo by vánoční reklamu se „zlatým” prasátkem na Kofolu neznal. Vysílá se rok co rok a neodmyslitelně k Vánocům patří.

Vánoční reklama byla původně určena jen pro jednu sezónu. Stala se však tradicí českých televizních obrazovek a vysílá se už 17 let. Dokonce je řazena mezi nejlepší české reklamy vůbec. Zrzavá dívka z reklamy na Kofolu si tak získává naše srdce dodnes.

Sandře Flemrové reklama další natáčecí úspěchy nepřinesla

Představitelka malé holčičky, Sanda Flemrová, se od natáčení reklamy velmi změnila. Když měla reklama v roce 2003 premiéru, byly jí teprve čtyři roky. Tehdy se poprvé a naposled objevila před kamerou.

Za účinkování v reklamě měla Sandra tehdy dostat od modelingové agentury, která ji pro natáčení našla, 24 tisíc korun. Těch se však ani po třech letech nedočkala a nakonec jí honorář musel vyplatit sám výrobce oblíbené tuzemské limonády.

Dnes je jí 21 let a bydlí a také studuje na vyšší odborné škole na diplomovaného zubního technika v Plzni. Přestože měla reklama obrovský úspěch a Sandra Flemrová čas od času jde na casting, žádná další nabídka už jí nepřišla.

Štefan: Kofola šišlající pes je hitem internetu

Další ikonou reklam na Kofolu se stal šišlající pes Štefan. Přestože vypadá jako animovaný, skutečně existuje. Žije v San Francisku, jmenuje se Tuna a své fanoušky si získal už několik let před spuštěním této reklamní kampaně.

Štefan je kříženec čivavy a jezevčíka, který se narodil s výrazným předkusem. Ten však pro něj není žádnou překážkou. Naopak. Díky svému legračnímu vzhledu dosáhl na internetu opravdu velké slávy. Na Instagramu má přes 2 miliony sledujících a velkému úspěchu se těší i na jiných sociálních sítích.

Instagramový profil psa Tuny Kupi

Jeho nynější majitelka Courtney Dasher ho našla opuštěného na jednom tržišti a okamžitě se do něj zamilovala. Na sociálních sítích začala sdílet jeho fotky a Štefan okamžitě sbíral fanoušky z celého světa. Po obrovské vlně zájmu spustila dokonce internetový obchod s názvem Tuna melts my heart, na kterém si můžete koupit zboží s jeho fotografií. Například tričko vás vyjde v přepočtu na necelých 500 korun, kryt na telefon a hrníček na 350 korun.