Nová věrnostní karta Kaufland Card: Kolik a na čem se s ní dá ušetřit

Muž senior drží věrnostní kartu Kauflandu. Kaufland / Kupi

Kaufland, jeden z největších a nejoblíbenějších obchodních řetězců v Česku, zavádí speciální program pro své zákazníky. Věrnostní karta Kaufland Card nabízí výhodné slevy, soutěže a kupóny. Akční nabídka bude vždy zveřejněna jak v mobilní aplikaci, tak i přímo na prodejně. Stačí se řídit bledě modrým označením cenovek. Nabídka zboží se navíc každý týden obměňuje a upravuje, aby si na své přišel opravdu každý.

Přečtěte si také

Konfitovaný česnek: Krásně se roztírá a jeho chuť na křupavém pečivu vás dostane

Jak získat Kaufland Card

Pokud patříte mezi technicky zdatné jedince, není nic jednoduššího, než si stáhnout aplikaci Kaufland, kterou naleznete v Apple Store i v Google Play. Aktivace Kaufland Card je velmi snadná.

V případě, že preferujete klasickou kartu, obraťte se na informační centrum v kterékoli prodejně Kaufland, kde vám s registrací pomůže zdejší personál. Na plastovou kartu však nemůžete sbírat body bez propojení s její digitální verzí.

Registrace Kaufland Card jednoduše doma

Nechcete-li ztrácet čas na informacích, stačí o kartu zažádat u pultu a zbytek zvládnete z pohodlí domova na uživatelském portálu muj.kaufland.cz, kde jednoduše Kaufland Card registraci dokončíte.

Obě tyto možnosti můžete zkombinovat a propojit aplikaci Kaufland Card se svou plastovou kartou. K jednomu digitálnímu účtu lze pořídit až 5 karet, tedy pro každého člena rodiny jednu, a body tak budou přibývat rychleji.

Jak sbírat body v Kauflandu

Mobilní aplikace Kaufland vás odmění za nákupy. Za každých 100 Kč, které v obchodě utratíte, se vám při předložení karty přičte 1 bod na účet. Ty můžete vyměnit přímo v aplikaci za slevové kupóny. Čím více nakoupíte na věrnostní kartu, tím více nabídek na míru vám Kaufland poskytne.

Body můžete využít i v rámci dalších věrnostních programů.

Tip: Již brzy se můžete přesvědčit, že pořízení Kaufland Card se vyplatí, a to konkrétně v akčním letáku Kaufland s platností od 19. do 25. února, kde najdete až 60% slevy speciálně pro držitele této karty.

Vyhraj auto v soutěži s Kaufland Card

S příchodem nové zákaznické karty si Kaufland pro své věrné zákazníky připravil také zajímavou soutěž. V období od 12. 2. 2020 do 29. 2. 2020 můžete právě vy vyhrát nové auto Škoda Karoq. Tím ale odměny nekončí, v soutěži se hraje rovněž o finanční obnos, který odpovídá vašim měsíčním výdajům v tomto nákupním řetězci.

Věrnostní karta Kauflandu v mobilu Kaufland / Kupi

Mobilní aplikace Kupi.cz

Nezapomeňte si svou Kaufland Card přidat do mobilní aplikace Kupi.cz. Najdete zde databázi všech oblíbených karet, jako například dm drogerie, Rossmann, Billa, Globus či Tesco Club Card. Pohodlně tak naleznete vše na jednom místě a nebudete muset zdlouhavě prohledávat peněženku. Zároveň si v této aplikaci snadno prolistujete aktuální leták Kaufland, sepíšete nákupní seznam i pohlídáte akci na oblíbený produkt.

Zajímá vás, jaké zboží je právě v akční nabídce? Jednoduše otevřete aplikaci Kupi.cz a vše máte hned po ruce, navíc pomáháte chránit životní prostředí od zbytečného odpadu.