Tabu prolomeno: Erotické hračky vedle šamponů. Drogerie Teta zařadila do svého sortimentu novinky

Obchod s nápisem Teta drogerie BalkansCat / Shutterstock.com

Tuzemský lídr v prodeji erotických pomůcek Růžový slon vstupuje 14. února do největší sítě drogerií v Česku. Vybrané produkty privátní značky Sexy Elephant budou k dostání ve všech prodejnách Teta drogerie napříč republikou. Tento strategický krok umožní společnosti Růžový slon lépe oslovit zákazníky a nabídnout jim pohodlný a efektivní způsob, jak nakupovat erotické zboží.

Přečtěte si také

Co nejvíce štve zákazníky v obchodech? Neochotný personál i dlouhé čekání ve frontách u pokladen

Spojení dvou lídrů

Sexshop Růžový slon, jenž nedávno získal ocenění Nejdůvěryhodnější značka roku 2023 v kategorii Prodejci erotického zboží, rozšířil svou působnost o spolupráci s Teta drogerií, největším řetězcem drogerií v České republice. Díky této spolupráci bude od 14. února možné zakoupit vybrané erotické produkty značky Sexy Elephant ve všech pobočkách Teta drogerie. Zákazníci tak budou mít snazší a rychlejší přístup k nákupu erotických pomůcek.

Kdo maže, ten jede

„Tato spolupráce pro nás představuje důležitý krok v rozšíření povědomí o naší značce a produktech mimo naše tradiční kanály – tedy e-shop a kamenné prodejny,“ komentuje spolupráci Adam Durčák, CEO společnosti Růžový slon. „Tímto krokem naplňujeme i naši vizi přiblížit se ještě více zákazníkům a tím oblast sexuality dál detabuizovat,“ dodal Durčák.

Erotické pomůcky v Teta drogeriích

V síti drogerií Teta budou k zakoupení celkem čtyři produkty z různých kategorií. „Záměrně jsme vybírali pomůcky s různým zaměřením a účelem. V nabídce budou španělské mušky, Venušiny kuličky, minivibrátor a tlaková pomůcka pro ženy,upřesnil Adam Durčák s tím, že cílem je učinit erotické pomůcky běžně dostupnými a vnímanými jako normální součást intimního života široké veřejnosti.

Zdroje: TZ Růžový slon