Zapomeňte na obálky: Originální svatební dary, které zaručeně potěší novomanžele

Nevěsta rozbaluje dárek sivilla / Shutterstock.com

Blíží se svatba vašich blízkých a hledáte originální svatební dárek, který oslní novomanžele? Inspirujte se našimi tipy a vyberte dárek, který potěší a zanechá nezapomenutelnou vzpomínku.

Přečtěte si také

Opory pro zahradní rostliny aneb Praktické dekorace, které vaše zahrada nutně potřebuje

Nejčastější svatební dary

Svatba je jedinečným okamžikem v životě každého páru. Je to chvíle, kdy se láska stává trvalou a slibuje se věrnost a oddanost na celý život. Při této významné události je zvykem obdarovávat novomanžele svatebními dary. Tradiční dary jako domácí spotřebiče nebo peníze jsou samozřejmě praktické, ale často chybí u nich chybí osobitost. Proto se stále více hostů snaží najít originální svatební dary, které oslaví jedinečnost a výjimečnost této události.

Fotokoláž nebo stojan na fotografie:

Fotografie jsou vždy vítaným darem. Vytvořte pro novomanžele unikátní fotokoláž tvořenou z rámečků, ve kterých budou jejich společné vzpomínky. Nebo darujte krásný stojan na fotografie, kde už budou vytištěné některé z jejich nejkrásnějších okamžiků. Určitě to ocení, když budou mít možnost si připomenout společné chvíle.

Fotoalbum ze svatebního dne Karlosevitch / Shutterstock.com

Piknikový koš:

Pro romantiky a milovníky přírody je piknikový koš skvělým darem. Vyberte koš s elegantním designem a naplňte ho dobrým jídlem a vínem pro dvě osoby. Uvnitř najdou novomanželé vše potřebné pro romantický piknik v parku nebo na louce.

Stírací mapa světa:

Pro cestovatele bude tato stírací mapa světa naprosto dokonalým darem. Na mapě mohou novomanželé odhalovat a stírat místa, která společně navštívili. Je to skvělý způsob, jak si připomenout všechna dobrodružství, která spolu zažili, a zároveň si plánovat další cestovatelské výpravy.

Partnerská hra pro zpestření:

Partnerské hry jsou vždycky zábavné a zlepšují komunikaci v páru. Pro novomanžele je tento dárek skvělým způsobem, jak si společně užívat večery plné smíchu a vzájemného poznávání. Hry existují v různých verzích a tématech, od romantiky až po humor, takže si vyberete tu, která bude nejvíce vyhovovat jejich osobnostem.

Personalizované sklenice:

Sklenice s vygravírovanými jmény novomanželů a datem svatby jsou skvělým symbolem jejich nového společného života. Můžete vybrat klasické sklenice na víno, piva nebo dokonce whiskey. Personalizované sklenice jsou elegantní a originální a budou stále připomínat jejich svatební den.

Nevěsta s květinou a družička s darem WiP-Studio / Shutterstock.com

Svatební album nebo pamětní kniha:

Svatební album nebo pamětní kniha je dárek, který umožní uchovat všechny vzpomínky na svatební den na jednom místě. Vyberte album s kvalitním designem a vysoce kvalitním papírem, aby byly fotografie krásně prezentované. Pokud chcete, můžete přidat několik prázdných stránek, kde budou moci novomanželé sami zapisovat své vzpomínky a dojmy ze svatebního dne.

Svatební videoklip:

Pokud máte talent na střih videa, vytvořte pro novomanžele originální svatební videoklip. Sestříhejte nejlepší momenty z jejich svatebního dne, doplněné o romantickou hudbu a krátké zprávy od rodiny a přátel. Tento videoklip bude pro novomanžele nezapomenutelným záznamem jejich slavnostního dne.

Svatební plakát:

Personalizovaný svatební plakát s jejich jmény a datem svatby je skvělým doplňkem do nového domova novomanželů. Můžete vybrat plakát s krásným citátem nebo použít jejich oblíbenou píseň jako inspiraci pro design.

Sádlové koláčky
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný

Sádlové koláčky

Sádlové koláčky s marmeládou nebo s mandlí patří mezi tradiční české cukroví. Jejich základem je jednoduché těsto se sádlem a příprava je tak snadná, že ji zvládnou i malé děti.

Sádlové koláčky

Originální svatební dary přinášejí do klasického rituálu nový dech a oživují tradiční okamžik. Při hledání toho správného dárku pamatujte, že nejvíce jsou oceněny dary, které připomínají důležité události a spojení s našimi blízkými. Personalizované umělecké dílo nebo zážitkový dárek může přinést novomanželům nejen radost, ale také vytvořit nezapomenutelné vzpomínky na tento významný den. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv dárek, důležité je, aby byl vybrán s láskou a péčí.

Zdroj: svatbeni.cz, svatbona.cz