Ty nejlepší adventní kalendáře pro dospělé. Čekání na Vánoce zpříjemní kosmetika i alkohol

Adventní kalendář Yulia Furman / Shutterstock.com

Pulty obchodů i nabídky e-shopů se již plní vánočním zbožím a výjimkou nejsou ani oblíbené adventní kalendáře. Už dávno ale neplatí, že jsou jen pro děti a plné čokolády a dalších cukrovinek. I dospělí si mohou předvánoční období zpříjemnit otevíráním okýnek, ve kterých lze najít kosmetiku, alkohol, svíčky a mnohá další netradiční překvapení. Jaké kalendáře seženete letos a co nejvíce frčí?

Přečtěte si také

Jarní restart pro suché vlasy bez lesku. Vyzkoušejte domácí peeling a výživné masky na vlasy

Připravte se na každoroční odpočítávání: Jaké překvapení na vás čeká?

Dny se zkracují a blíží se čas Vánoc. Jeho předzvěstí je adventní období, k němuž neodmyslitelně patří odpočítávání dnů do Štědrého dne. Jaký adventní kalendář pořídíte letos? Překvapte sebe i své blízké adventním kalendářem plným překvapení. Adventní kalendář nepřináší pouze radost, ale ozdobí i váš domov.

Vyberte si z široké nabídky adventních kalendářů na dm online shopu, v prodejnách dm nebo v aplikaci Moje dm. Zkraťte si čekání na Ježíška.

Adventní kalendář značky Balea dm drogerie

Bez dobrot to není ono

Jak jsme naznačili v úvodu, o čokoládě nebude v tomto článku řeč. I tak si ovšem můžete pořídit kalendáře plné nejrůznějších dobrot. Během prosincového odpočítávání si můžete pochutnávat například na oříšcích a suchých plodech, nebo dokonce na adventním salámu, kdy si každý den podle vyznačeného data ukrojíte jedno kolečko. A samozřejmě, i letos se můžeme těšit na adventní kalendář obsahující dobroty z oblíbeného e-shopu Grizly, který ve spolupráci s blogerkou Mama Domisha vytvořil svůj limitovaný adventní kalendář Grizly.

Ve zmíněném e-shopu můžete koupit také čajové adventní kalendáře, ovocné, bylinné nebo dokonce veganské adventní kalendáře.

Adventní kalendář Mama Domisha limited edition Grizly

Adventní kalendáře pro pány

Populárními se staly i pánské kalendáře, a to zejména v alkoholických verzíchvelká přepravka s 24 lahvemi piva, 24 panáků nebo třeba malé lahvičky s alkoholem.

  • Každoročně oblíbený je kalendář Pilsner Urquell s 24 plechovkami piva. Na stránkách Alkohol.cz najdete zase rumový kalendář.

Adventní kalendář pro dámy milující bublinky

Neobvyklý adventní kalendář s 24 lahvinkami sektu Bohemia Sekt v dárkovém balení koupíte například na stránkách Osobnivinoteka.cz za cenu 1 399 Kč.

Čekání na Ježíška pro pány

Erotické adventní kalendáře

Erotické obchody a výrobci erotických pomůcek vsadili na erotické adventní kalendáře, ale jejich cena se rozhodně nedrží při zemi. Nečekejte jen verze s pánskou ochranou v každém okénku, nabízí se také luxusní edice ukrývající drahé erotické hračky, olejíčky, gely, BDSM pomůcky nebo i prádlo.

  • Takový kalendář nabízí např. e-shop Pilulka.cz za 3 999 Kč (Orion Erotic Advent Calendar).

Provoněný prosinec

Pokud si nedokážete bez voňavé svíčky představit správnou vánoční atmosféru, pak jsou pro vás tím pravým adventní kalendáře, které v sobě každý den ukrývají voňavé překvapení, nejčastěji v podobě čajových nebo votivních svíček. Letos je nabízejí například značky Yankee Candle (Lidl e-shop, 549 Kč), Airpure nebo Airwick.

Dopřejte si chvilku klidu a pohody

Pár tipů na závěr

Na závěr ještě přidáme tip pro ty, kteří rádi zkoušejí štěstí ve hře. I letos lze zakoupit Sazka adventní kalendář v podobě stíracího losu (cena 250 Kč), kde na vás mohou čekat velké výhry. Navíc, každé z 24 políček voní po setření vánočními perníčky.