Zítra slaví svátek všechny maminky! Kaufland vám pro ně daruje poukázku za 3 000 Kč na nákup

Infografika řetězce Kaufland k soutěži ke Dni matek Kupi.cz

Zítra, tedy na druhou květnovou neděli vychází Den matek. Svátek, který oslavuje maminky, vzdává hold mateřství, a představuje tak skvělou příležitost pro děti, aby svým mámám poděkovaly a udělaly jim radost. Kaufland si k této příležitosti připravil soutěž o tři poukázky na nákupy v celkové hodnotě 9 000 korun. Zapojit se může každý!

Přečtěte si také

Umělecké dílo na plechu: Rozkvetlá italská focaccia je pastva pro oči i chuťové pohárky

Seznamte se s rodinkou Chytrých a vyhrajte nákup za 3 000 Kč

Své jméno nedostali jen tak pro nic za nic, neustále překvapují svojí vynalézavostí. Každý z členů této domácnosti je mazaný a s důvtipem si umí poradit s jakoukoli situací.

Někteří se více spoléhají na chytrá zařízení, jiní zase na selský rozum. Ale všichni vědí, že se mohou spolehnout na Kaufland, kde nakoupí pohodlně, chytře a pro každou příležitost. Seznamte se s chytrou domácností a vyhrajte jednu ze tří poukázek na nákup do Kauflandu v hodnotě 3 000 Kč.

Dcera Viktorie

Narodila se s mobilem v ruce, což ji pasuje do role videokronikářky rodiny. Neustále někoho doma fotí nebo natáčí a ráda se vždy blýskne i s jídlem. Milovaný mobil jí také šetří čas a peníze při nákupech. Je to typická puberťačka a nadšeně zkouší každý nový trend. Fandí bio a fresh produktům a šetrnosti k přírodě.

Nejen pro Viktorii Chytrou

Kupte se slevou Citrony K-Bio.

Porovnat slevy

Syn Jakub

Maminčin mazel, který zbožňuje počítačové hry – i proto se ho rodina často snaží různými triky odtrhnout od obrazovky. Kromě toho je také vášnivým hokejistou a sní o tom, že se stane legendou jako jeho hokejový vzor. Disciplína na hřišti je mu vlastní, doma už tolik ne.

Aby Kubovi nikdy nedošla šťáva

Táta Jan

Nenapravitelný zapomnětlivec. Dělá však, že jím není a snaží se to zahladit rychlými nákupy. Je to stará škola. Nefandí moderním technologiím, ale spoléhá se na svoji manuální šikovnost a bystré nápady. Celou rodinu vždy dokáže rozesmát svými vtípky. Vaří sice málo, ale zato rád, dobře a má skvělé originální recepty. Zároveň je to vášnivý rybář, i když málokdy něco chytí. Ale loví s radostí.

Soutěž o 3 poukázky na nákup v Kauflandu

Táta Jan společně s dětmi Viktorií a Kubou z rodiny Chytrých právě řeší, co by koupili mamince Lucii a babičce Evě ke Dni matek. A že je dobrá rada nad zlato, v Kauflandu platí hned třikrát!

Jak soutěžit?

  1. Navštivte facebookový profil Kupi.cz, kde najdete soutěžní post
  2. Nakoukněte do letáku Kauflandu: nakupi.cz/letak-kaufland
  3. Napište nám pod tento soutěžní příspěvek na Facebooku, co by měl tatínek Jan s dětmi vybrat z letáku babičce Evě a mamince Lucii jako dárek
  4. Soutěžní odpovědi pište do nedělní půlnoci 8. 5. 2022

Tři vítěze zveřejníme na našem Facebooku v pondělí 9. 5. 2022 a každý z nich dostane jednu poukázku na nákup v Kauflandu za 3 000 Kč.