Premium Steak Club Kaufland nabízí steaky prvotřídní chutě a kvality

Steaky značky Premium Steak Club Kaufland Kaufland

Připravit si dokonale šťavnatý steak můžete i v pohodlí svého domova. Základem pro cestu ke šťavnatému hovězímu steaku je kvalitní výběr masa. Kaufland o tom ví své, a proto ve vybraných prodejnách nabízí ty nejlepší steaky Argentinské svíčkové, New York strip steak, Argentinský roastbeef a další druhy prémiových steakových mas pro opravdové gurmány.

Přečtěte si také

Upozornění na kontaminované fazole z Tesca. Obsahují zvýšené množství nebezpečného herbicidu

Vyberte si v Kaufland prodejnách z rozmanité nabídky steaků

V prodejnách Kaufland Vypich, Podbaba a Jarov najdou zákazníci novinku. Jedná se o maso s označením Steak club, které pochází z hovězího nejvyšší kvality. Maso na pultech vybraných prodejen je vyzrálé minimálně 21 nebo 28 dní (jde o tzv. mokré zrání) a steaky z něj jsou díky tomu velmi křehké a šťavnaté. V aktuální nabídce tří Kaufland prodejen jsou masa z Argentiny, USA a Irska. Nabídka se bude rozšiřovat o masa z Austrálie.

Přehledný návod, jak se vyznat v různých druzích steaků

U každého masa v obrázku je uveden také jeho původ, doba zrání a plemeno. Pro dokonalý gastronomický zážitek someliéři Kauflandu spárovali jednotlivá masa s vhodným vínem, které ještě umocní váš zážitek a zakoupit ho můžete společně s masem v prodejnách Kaufland.

Steak z argentinské svíčkové Kaufland

Argentinská svíčková

Díky pohybu skotu ve volném výběhu na rozlehlých argentinských pastvinách si maso zachovává krásnou sytě červenou barvu a jemné mramorování (prorostlost tukem). Křehká a libová argentinská svíčková tak nabízí výjimečně ryzí zážitek nejen na chuť, ale i na pohled.

Steak argentinský sriloin Kaufland

Argentinský sirloin

Na nekonečných pastvinách argentinských pamp je dobytek držen daleko od negativních vlivů prostředí, 365 dní v roce je na čerstvém vzduchu a může přirozeně vyrůst. Volný výběh skotu a přirozené krmení dodávají našemu argentinskému sirloinu jeho tmavě červenou barvu a jemné mramorování a činí ho jemným a šťavnatým.

Steak z irské svíčkové Kaufland

Irská svíčková

Irský „Smaragdový ostrov“ nabízí jedny z nejlepších klimatických podmínek pro chov skotu. Díky své zeměpisné poloze a kombinaci deště, slunce a mírných teplot je zde po celý rok čerstvá tráva, jetel a mnoho bylin. Pravá svíčková je velice ceněná část hovězího masa, umístěná pod bederní páteří a podél ní. Tato svalovina je vystavena velmi nízké námaze, díky čemuž je toto maso jemně vláknité, křehké, jemné a libové.

Steak typu New York Strip Kaufland

New York strip steak

Skot Black Angus z naší řady steaků US Beef je chován na travnatých pastvinách Velkých planin na americkém středozápadě. Procento tuku v našem New York stripu je na úrovni kvality „Choice“ a zároveň obsahuje vyšší podíl svaloviny. Díky těmto vlastnostem je zaručen nejlepší zážitek ze steaků v prémiové kvalitě.

Steak z hovězí roštěné Kaufland

Hovězí roštěná

Typická tuková vrstva dodává roastbeefu nezaměnitelnou chuť, křehkost a šťavnatost. Naše vyzrálá hovězí roštěná pochází z evropských farem převážně z Německa. Nízká roštěná pochází z hřbetu zvířete a je pro své jemné mramorování velmi ceněným kusem masa.