Steak

Maso z grilovačky se dá jíst i druhý den. Ohřát se dá hned několika způsoby, aby chutnalo jako čerstvě ugrilované
Nejčastější chyby při přípravě steaků: Zkuste to jinak a užijte si to nejlepší maso, jaké jste kdy jedli
Víte, co je syndrom čínské restaurace nebo Coca-Cola syndrom? Možná jste je už zažili
Proč červené maso zešedlo? Pokud se ho chystáte vyhodit, může v koši skončit úplně zbytečně
Jedlé zlato: Nevoní a je bez chuti, přesto je považováno za symbol luxusní kuchyně
Květákové steaky s bylinkovým dipem. Jídlo, které je hotové za pár minut a nepřiberete po něm
Lahodný steak z tuňáka vás dostane do gastronomického nebe: Připravte si ho na pánvi, v troubě nebo na grilu
Ochutnejte pořádnou flákotu: Argentinský steak s dipem chimichurri je tak dobrý, že mu neodolají ani ženy
Domácí tatarák jako z restaurace. Skvělé chuti dosáhnete přimícháním okurek nebo česneku. Přidejte i kapku brandy
Lesy ČR už brzy spustí e-shop pro milovníky zvěřiny. Najdete tam klasiku, ale taky hamburger z lesa nebo safari na grilu
Milujete hranolky? A víte, jaký je rozdíl mezi těmi steakovými, vlnitými, vaflovými nebo belgickými?