Po Primarku do ČR míří další nový obchod, jehož název v překladu znamená „poloviční cena“

V Praze bude nový obchod. HalfPrice

Koncem září tohoto roku otevře prodejnu nová maloobchodní síť HalfPrice, která nedávno vstoupila na polský trh a chystá se také do Rakouska a Maďarska. Není náhodou, že její název v překladu znamená „poloviční cena“.

Přečtěte si také

Jak správně upéct kuře: 10 kroků k tomu, aby bylo na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté

Kde obchod najdete a co nabídne?

Od konce září obchod HalfPrice otevře v Galerii Harfa v Praze – a výběr nabízeného zboží má být široký: oblečení, obuv, kosmetika, doplňky, hračky a potřeby i dekorace do domácnosti od známých značek. Veškeré produkty přitom mají být za atraktivní ceny.

HalfPrice patří do stejné skupiny jako prodejny obuvi CCC

HalfPrice patří do skupiny CCC, kterou zákazníci znají díky stejnojmenné maloobchodní síti s obuví. Ta působí už v 29 zemích světa a v České republice je od roku 2004.

„Česká republika je pro nás velmi důležitým trhem, kde působíme již 17 let. Jsme přesvědčeni, že obyvatelé Prahy si nový řetězec zamilují,“ uvedl předseda dozorčí rady společnosti HalfPrice Dariusz Milek.

Nový obchod bude v Galerii Harfa. HalfPrice

Bude mít obchod stejný úspěch jako Primark?

17. června byl oficiálně otevřen první český Primark na pražském Václavském náměstí. Zájem byl obrovský a první dny si do fronty stouply stovky lidí. Neodradilo je od toho horké letní počasí, kdy teploty stoupaly nad 30 °C, ani hrozba nakažení koronavirem.

Na konci září se dozvíme, zda obchod HalfPrice přiláká podobný počet zákazníků.

Půjdete se do nového obchodu podívat?