Nakupujte a sbírejte body. V Tescu je vyměníte za plyšáky, v Albertu získáte kempingovou výbavu

Nakupujte a získejte dárky a slevy. Canva

Obchody si stále připravují zajímavé kampaně. Tentokrát budou mít radost děti a nadšenci do kempování.

Přečtěte si také

Znáte výhody vyvýšených záhonů? Méně plevele, slimáků i bolavých zad! Řekneme vám, jak na to

S Albertem na kempování

Léto se blíží a s ním i pobyty v přírodě. Sbírejte body za nákupy v Albertu a získejte výrazné slevy například na stan pro čtyři osoby, nafukovací karimatku, spací pytel a řadu dalších praktických věcí, které se vám při kempování budou hodit.

Za každých 200 Kč z vašeho nákupu získáte 1 bod. Po nasbírání 10 bodů pak dostanete slevu na kempingovou výbavu. Záleží pouze na vás, co si z ní vyberete. Slevy se pohybují v horizontu desítek procent, u některých produktů dosahují dokonce až 87 %.

Akce platí do 3. srpna 2021.

Jezdíte kempovat? Pak potřebujete dobrou výbavu. Albert

Tesco nadchne hlavně děti

Kdo by neměl rád žluté postavičky ze série filmů Já padouch, viďte? Mimoni jsou prostě zábavní, vtipní a ztřeštění. Používejte proto při placení v Tescu Clubcard a za každých 200 Kč získáte jednu samolepku nebo e-nálepku, které uplatníte na výhodný nákup plyšového mimoně.

  • 10 nálepek znamená doplatek 109,90 Kč
  • 20 nálepek pak doplatek 59,90 Kč

Alce platí do 27. července 2021, nebo do vyprodání zásob.

Platí na nákupy v obchodech Tesco i na Tesco Online nákupy. Nálepky na papírové sběratelské kartě nelze kombinovat s e-nálepkami v aplikaci Clubcard.

Nakupujte v Tescu a plyšový Mimoň může být váš. Tesco

Výhody s kartami

Řada obchodů má své věrnostní karty, jako je například Kaufland Card, Globus Bonus nebo Penny karta, díky nimž máte řadu výhod – slevy, kupony na oblíbené zboží, soutěže a další. To samé platí u aplikace Lidl Plus.