Zavařování

Zapomeňte na klasiku v podobě okurek. Letos v zavařovačkách zazáří nakládané brambory
Jaká je nejlepší metoda sterilizace zavařovaček? „Vítězí hrnec i suchá trouba,“ radí zkušené expertky na zavařování
Nakládačky jako od babičky: Přidejte hroznový list, díky kterému budou perfektně křupavé
Zavařte letos marmelády s citrusovým pektinem. Vaří se 3 minuty, je 100% přírodní a skvěle konzervuje
Zavařovat se dá pohodlně i bez hrnce. Zkuste to v myčce, troubě i mikrovlnce. Ideální je to pro menší dávky
Velký průvodce zavařováním, se kterým vše zvládnete na jedničku
Teplota od oka i špatné plnění: Nejčastější prohřešky při zavařování, kvůli kterým zavařenina nevydrží
Dejte staré zavařovačky do pucu a znovu je použijte. Zápachu je zbaví lžička hořčice, přilepené etikety fén
Nejen okurky patří do sklenice. Zavařený meloun vám ve spíži vydrží až do zimy a je skvělý jako příloha k pečeným masům
Šťavnatý zelený hrášek se dá sklízet až do podzimu. Nejlepším zpracováním je mražení, sušení se vyhněte
Už žádné zvadlé ředkvičky! Naložte je do nálevu, ve sklenicích vydrží dlouhé týdny
Uvařte si sirup z pampelišek plný zdraví! Stačí vám jen květy pampelišek, cukr a citrón
Zabijačkové hody: Zavařte si maso do zásoby! Jde to u syrového i pečeného, stačí dodržet pár pravidel
Odchází Dr. Oetker z Česka? Zavírá výrobní závod v Kladně a propouští zaměstnance
Kvašená zelenina nakopne imunitu i trávení. Na přípravu vám postačí sklenice
Schovejte si chuť hub na zimu: Zavařené lišky v lahodném sladkokyselém nálevu
Co nestihnete sníst jednoduše zavařte! Jde to i s hotovým jídlem, pravidla jsou ale jiná
Nepřekonatelný nakládaný hermelín 3x jinak: Rychlovka, kterou zvládnete skoro bez práce
Vepřové maso zavařené ve sklenici: Ideální polotovar na cestování i do spíže
Vymažte z paměti všechny obavy ze školní jídelny! Tato nakládaná červená řepa si zase získá vaše srdce