Zavařování

Jak správně zavařit maso? Poradíme, jak uchovat zabijačkové hody na později
Jak na kvašenou zeleninu, která posílí imunitu? Vše, co potřebujete, je zelenina a obyčejná sklenice
Jak co nejlépe uchovat zeleninu, aby vydržela celou zimu?
Jak zpracovat rajčata, abyste si na nich pochutnali i v zimě? Můžete je mrazit, sušit i zavařovat
Sezona švestek je v plném proudu. Připravte si křupavý crumble nebo skvělé chutney
Připravte si doma kvašené okurky! Pochutnáte si a nakopnete svou imunitu
Jak zpracovat houby z lesa? Konečně návod, jak je správně sušit, nakládat i zamrazit
Zavařování okurek je hračka: Vyzkoušejte náš recept na luxusní nálev
Jednoduchý návod, podle kterého zvládne zavařování okurek úplně každý
Jak zavařovat v mikrovlnné troubě, myčce nádobí, troubě nebo tlakovém hrnci?
Tipy, jak zpracovat hrášek, abychom si na něm pochutnali i v zimě
Zavařujte v myčce, troubě a mikrovlnce. Je to snadnější, než si myslíte!
Zavařovat lze i v malé domácnosti – čím nahradit zavařovací hrnec?
Vychutnejte si rybíz, maliny a jahody i v zimě! Teď je ten správný čas udělat si zásoby
Sezóna špekáčků je tu: Jak poznat ty opravdu kvalitní?
Čeká ikonické znojemské okurky konec?
Plody podzimu plné vitaminů. Kdy sbírat a jak sušit šípky a co vše z nich můžete vyrobit?
Zavařovací sezóna vrcholí! Co všechno se dá doma sterilovat a jaké vychytávky si pořídit?
Nakládaný hermelín – dobrota, na které si pochutnáte nejen na podzim
8 důvodů, proč byste měli začít doma kvasit zeleninu