Veganská kuchyně

10 báječných receptů na vánoční cukroví, do kterých nebudete potřebovat ani jedno vejce
Jednoduchý recept na domácí veganské salko. Zdravá alternativa pro vegany a alergiky na laktózu
Chutnají vám rostlinné náhražky masa? 50 % Čechů se tofu, tempehu nebo veggie burgerům nebrání
Blíží se konec sójového párku i rostlinného řízku? Odborníci se bouří proti novele zákona
Dobrá zpráva pro všechny milovníky Nutelly: Na podzim se na trhu objeví její nová verze
První bezmasé řeznictví v Česku otevřelo: Koupíte v něm i oblíbenou českou klasiku
Společnosti Heinz a Mattel se spojily a vytvořily růžovou „Barbiecue“ omáčku
Buddha bowl je skvělá jarní variace na oblíbenou poke bowl. Na její přípravu využijete i zbytky z lednice nebo sporáku
Francie nově reguluje označení „maso“ pro potraviny rostlinného původu. Údajně to klame zákazníka
Majonéza bez vajec: Doma si ji připravíte pomocí plechovky cizrny
Klasický, bezlepkový nebo veganský? Guláše, na kterých si pochutná celá rodina
Veganské, nebo ne? Pozor na tyto nápoje a potraviny
Veganské mleté maso z Lidlu rozděluje společnost: Proč chtějí vegani jíst něco, co vypadá jako maso?