Sůl

Slané jídlo bez soli? Revoluční lžíce oklame chuťové buňky a ochrání vaše zdraví
Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Snadný Cena: 88 Kč

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami je skvělým tipem na nevšední zdravou večeři, která jistě zachutná celé rodině. Její příprava je navíc snadná a rychlá.

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico
Skryté hrozby v regálech supermarketů: Potraviny, které nám škodí, i když se tváří jako zdravé
Cukroví nemůžete na Vánoce ani vidět? Upečte si „sůloví“. Slané vánoční cukroví zmizí rychlostí blesku
Co obsahují kořenící směsi z obchodu? Často jen zlomek koření
Časté chutě na slané: Co to znamená a jaká jsou rizika nadměrné konzumace soli?
Kolik je druhů soli a jak působí na naše tělo?
Růžová himálajská sůl: Není zase tak zdravá, jak se tváří. Přesto si využití pro zdraví najde
Solná lampa není jen krásná dekorace. Jak ji vybrat a s čím vám může pomoct?
Pijete lák z nakládaných okurek? Expert upozorňuje na zdravotní rizika
Poctivá domácí vegeta: Vyrobte si ji doma bez i se solí. Stačí vám jen zelenina a bylinky
Při nákupu kořenících směsí si dejte pozor! Často obsahují jen málo koření a spoustu soli i cukru
Proč používat sůl i při pečení a vaření sladkých jídel? Známí cukráři v tom mají jasno!
Které potraviny obsahují nejvíce soli? Brambůrky ani uzeniny to překvapivě nejsou
Přesolené jídlo ještě můžete zachránit! Ředění si nechte jako poslední možnost a zkuste fígle našich babiček
Jak na dokonale šťavnaté a křehké libové maso? Naložte ho do soli metodou brining
Vědci mají jasno: Osolte si čaj a bude vám chutnat víc. Mají ale pravdu?
Víte, čím posypat chodník před domem? Vsaďte na šetrné materiály, které vám nezničí boty
Odstraní skvrny a vychladí pivo: Jak využít obyčejnou sůl nejen v kuchyni?
Sůl nad zlato: Tipy, jak využít sůl nejen v kuchyni
Pozor na mořskou sůl z obchodu: obsahuje sklo! Výrobce ji stahuje z prodeje a varuje před konzumací