Pepř

Jak využít jednorázový mlýnek znovu? Stačí horká voda a špetka šikovnosti
Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Snadný Cena: 80 Kč

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami je skvělým tipem na nevšední zdravou večeři, která jistě zachutná celé rodině. Její příprava je navíc snadná a rychlá.

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico
Znáte rozdíl mezi černým, zeleným, červeným a bílým pepřem? Spousta lidí správnou odpověď netuší
Zapomeňte na restaurace – nejlepší pepřovou omáčku si uděláte doma!
Rychlé pohoštění na každou oslavu i lehká svačinka: Tortillová roláda s lososem a krémovým sýrem vás dostane
Maďarská specialita z gulášové rodiny: Nedává se do ní paprika, hlavním kořením je pepř a maso se krájí na nudličky
Z prodeje se stahuje černý pepř. Nelze vyloučit, že produkt obsahuje nebezpečné bakterie
Vypěstujte si doma pepřovník a mějte kvalitní pepř vždy po ruce