Pepř

Znáte rozdíl mezi černým, zeleným, červeným a bílým pepřem? Spousta lidí správnou odpověď nezná
Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Snadný Cena: 88 Kč

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami je skvělým tipem na nevšední zdravou večeři, která jistě zachutná celé rodině. Její příprava je navíc snadná a rychlá.

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico
Pepřová omáčka, která vás dostane: Jednou ochutnáte a už nebudete chtít jinou!
Rychlé pohoštění na každou oslavu i lehká svačinka: Tortillová roláda s lososem a krémovým sýrem vás dostane
Hodně pepře, žádná paprika: Uvařte si maďarskou klasiku, která se tváří jako guláš
Z prodeje se stahuje černý pepř. Nelze vyloučit, že produkt obsahuje nebezpečné bakterie
Vypěstujte si doma pepřovník a mějte kvalitní pepř vždy po ruce