Mořské ryby

Ve špatně skladovaném tuňáku se zvyšuje množství histaminu. Ten může způsobit nevolnost i zvracení
Jak často jíst ryby a jaké? Stačí jednou týdně, jen losos vás ale nezachrání
Makrel je nedostatek! Odborníci vyzývají restaurace a supermarkety, aby je přestaly nabízet zákazníkům
Test rybího filé dopadl neslavně: Spousta zmrzlé vody a žalostně málo masa
Lahodný steak z tuňáka vás dostane do gastronomického nebe: Připravte si ho na pánvi, v troubě nebo na grilu
Nechybí vám jód? Udělejte si domácí test a doplňte ho přirozeně z potravin
Co byste měli vědět o tuňáku v plechovce? Cena není zárukou kvality
Které jídlo je nejsmradlavější na světě? Švédské fermentované sledě jen tak něco nepřekoná
Recept na božího rychlého lososa! Proč ho pocukrovat, jaký používat olej a je z pánve ten nejlepší, prozradí šéfkuchař
Extra jednoduchý oběd: Šťavnatého lososa s petrželovými brambory miluje celá rodina
Proč byste měli jíst lososa i s kůží? Chutná výborně a obsahuje vitamíny, které jinak kupujeme v doplňcích stravy
Co zvážit při výběru lososa? Ryba původem z farmy není vždy zárukou kvality
Už jste slyšeli o máslové rybě? Chutná výborně, ale způsobuje zažívací problémy
Zdravá a chutná volba: Tresce se ve využitelnosti bílkoviny vyrovná málokterá potravina
Sardinky: Potěší vás nejen svou chutí, ale i množstvím živin, které obsahují
Rybí olej není jen pro děti! Urychluje hubnutí, vyhlazuje kůži, zlepšuje náladu i zdraví srdce
Trápí vás zhoršená paměť? Jezte pravidelně tyto potraviny a vitamíny!
Ústřice: Gurmáni je milují, ale pozor, touto delikatesou dostanete do těla velké množství mikroplastů
V Evropě vyroste první chobotnicová farma a již nyní budí mnoho emocí
Na co si dát při nákupu mražených ryb pozor? Z etikety vyčtete vše