Italská kuchyně

Letní jídelníček: Vyzkoušejte toskánskou scarpacciu, která je doslova hitem na sociálních sítích
Nejlepší těstovinový salát léta: Tuňák, cuketa, sušená rajčata a olivy v jednom návykovém receptu
Bílé lasagne se špenátem, houbami a sýrem: Lehčí verze klasiky, která chutná i bez masa
Zdravé špagety carbonara jinak: Zkuste těstoviny s avokádem a slaninou, tahle verze nemá chybu
Zapomeňte na těžké omáčky: Tyhle noky s mascarpone a rajčaty jsou rychlé, syté, a přitom lehké
Cuketové květy v těstíčku: Italská delikatesa, která válcuje Instagram
Zapečená omeleta s cuketovými květy: Původně jídlo chudých, které se stalo hvězdou moderní italské kuchyně
Domácí mozzarella: Vyrobte si krémový sýr jako z Itálie – stačí jen 3 suroviny, z nichž jedna je mléko
Domácí špenátové ravioli s houbami: Luxusní večeře, kterou zvládnete i bez michelinské hvězdy
Tajemství dokonalé pizzy? Speciální mouka, 24 hodin v lednici a pec za pár tisícovek, radí kuchař
Lepší než pizza? To garantujeme! Italové si tento slaný závin dopřávají každý víkend, teď začnete i vy
Lepší rybu jste ještě nejedli: Losos na toskánský způsob v krémové omáčce
Z pár surovin, co máte vždy doma, vykouzlíte rychlé a neuvěřitelně chutné jídlo! Zapečené cibulové gnocchi vás dostanou
Cannoli s limoncellem: Italské křupavé trubičky s jemným krémem se jen rozplývají na jazyku
Italská pecka na váš stůl: Zeleninová frittata, kterou zvládne každý a chutná božsky teplá i studená
Zázrak v hrnci: Krémová kuřecí polévka s gnocchi, která vás zahřeje a zasytí na dlouhou dobu
„Číský dort“ nebo „chesecake“? Zapomeňte! Vyhněte se trapasům a naučte se vyslovovat názvy jídel správně
Italský penicilin: Silná polévka pastina vás při nemoci postaví na nohy. Chřipka si neškrtne!
Zapomeňte na obyčejné těstoviny! Špagety s pistáciovou posypkou budete přímo zbožňovat
Kdy jindy než teď? Tato zimní polévka minestrone vás zahřeje i v těch nejchladnějších dnech