Obložený vývar

Časová náročnost: 30 min
Obtížnost: Střední
Redakce Kupi.cz
Obložený vývar s chlebem na břidlicovém prkénku Ilustrační foto: Kirienko Oleg / Shutterstock.com

Hovězí, slepičí nebo kuřecí? Ať už si vyberete jakýkoli poctivý vývar, máme pro vás nápad, jak jej podávat. Váš oblíbený vývar můžete jednoduše obložit – obložený vývar totiž není nic jiného, než lahodná tekutina se vším, co máte rádi. Jak na něj?

Postup přípravy

  • 1

    Zeleninu povařte ve vývaru a nakrájejte na jemné nudličky.

  • 2

    Připravte si trhané maso z polévky, vařenou zeleninu a zalijte je horkým vývarem.

  • 3

    Vejce vařte 7 minut tak, aby žloutek zůstal polotekutý, poté jej překrojte napůl a vložte do polévky.

  • 4

    Přidejte nakrájené avokádo, nakládané ingredience, jarní cibulku a skleněné nudle.

  • 5

    Zakápněte sójovou omáčkou a pochutnejte si.

Tip

Kvalitní vývar je základ: recept jistě znáte. Klíčem jsou pečené kosti a pomalé tažení namísto rychlého vaření.

Líbil se vám recept Obložený vývar? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.