Cenové pecky tohoto týdne: Neprošvihněte skvělou akci na maso a vejce

Plný nákupní vozík v supermarketu Ljupco Smokovski / Shutterstock.com

Kupi letáková hlídka opět v akci! Přinášíme vám přehled nejlepších akčních cen tohoto týdne. Prošli jsme za vás letáky a vybrali nejzajímavější slevy. A že bylo z čeho vybírat. Tento týden například koupíte vybrané druhy masa s 50% slevou, k zahození není ani 40% sleva na vejce. Je toho ale mnohem víc. Co byste tento týden neměli prošvihnout?

Přečtěte si také

Kolik zaplatíte v chorvatském Lidlu za základní potraviny? Velké srovnání cen s Českem

To nejlepší z ovoce a zeleniny – meloun s 50% slevou a 40 % sleva na papriku

Meloun máme všichni spojení s létem a neustále stoupající teploty ke konzumaci melounu přímo vybízí! Nejvýhodněji ho koupíte v Kauflandu, kde za 1 kg melounu zaplatíte 18,90 Kč. Za super cenu 19,90 Kč si pro něj můžete skočit i do Tesca, pokud jste členy klubu Tesco clubcard.

Zajímavá je i 40% sleva na jablka Golden Delicious. Za úžasnou cenu 18,90 Kč/kg je seženete v Lidlu. Výhodně je koupíte také v Kauflandu, kde vás 1 kg jablek vyjde na 22,90 Kč.

Pokud jste členy Albert klubu, nezmeškejte výhodnou akci na červenou papriku – za 2 ks zaplatíte pouze 26,90 Kč. Jestliže členskou kartičku nemáte, ani tak nemusíte zoufat, Albert supermarket ji v běžné akci nabízí za 29,90 Kč.

Rozkrojený meloun Kaufland

Fantastická sleva na jogurt Florian, tavené sýry Veselá kráva a hermelín

Jogurt Florian najdete tento týden ve skvělých akcích hned v několika hypermarketech. S 50% slevou ho koupíte v supermarketech Albert – pokud jste členy klubu, za jeden jogurt zaplatíte úžasných 7,90 Kč. Za výhodnou cenu nabízí jogurt také Tesco, s členskou kartou ho tady seženete za 8,50 Kč.

S výhodnou 40% slevou koupíte také tavené sýry Veselá kráva. Za nejlepší cenu jsou k dostání v řetězcích JIP CC Cash & Carry, kde za jedno balení zaplatíte 27,90 Kč. Výhodně sýr Veselá kráva koupíte i v hypermarketech Globus nebo Albert, kde vás vyjdou na 29,90 Kč.

Pokud patříte mezi milovníky hermelínu, tento týden ho koupíte v hypermarketech Albert a Tesco se 40% slevou! Pokud jste členy klubu, v obou řetězcích za ně shodně zaplatíte 29,90 Kč.

Kuřecí plátek se sýrem a broskví
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný

Kuřecí plátek se sýrem a broskví

Kuřecí plátky s broskví a sýrem patří mezi legendy gastronomie devadesátých let. Původ tohoto receptu najdeme v socialistických kuchařkách, které měly jídelníčky obohatit o exotické chutě. Připravte si toto retro jídlo doma a zavzpomínejte na divoké devadesátky spolu s námi.

Kuřecí plátek se sýrem a broskví
Kuřecí stripsy
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Snadný

Kuřecí stripsy

Kuřecí stripsy, někdy také nugetky nebo řízečky, jsou šťavnaté a milují je snad všichni. Tyto křupavé řízečky z menších kousků kuřecího masa skvěle chutnají a servírovat je můžete v tortille, s opečenými bramborami nebo jen tak s chutným dipem.

Kuřecí stripsy

Pro milovníky masa – krkovice a kuřecí prsní řízky za polovic

S více než 50% slevou koupíte tento týden vepřovou krkovici. V Bille nebo hypermarketech Albert zaplatíte za 1 kg krkovice úžasných 98,90 Kč.

Za super cenu seženete i kuřecí prsní řízky, které jsou taktéž za polovic. V Globusu a Kauflandu zaplatíte za 1 kg kuřecích prsou úžasných 99,90 Kč.

Hypermarkety Albert nabízí za super cenu i krůtí prsní řízky, které koupíte s 40% slevou – 1 kg vás vyjde na 129,90 Kč.

Vejce se 40% slevou

Skvělou akci na vejce velikosti M si tento týden připravil Globus30 ks vajec koupíte za fantastických 79,90 Kč. Za výhodno cenu seženete vejce M i v supermarketech Albert, kde za 10 ks zaplatíte 32,90 Kč.

Něco pro mlsouny – čokoláda Studentská pečeť s 60% slevou

Téhle akci neodolá žádný milovník čokolády! Oblíbenou Studentskou pečeť koupíte za úžasných 31,90 Kč v supermarketech Albert. Podobně výhodnou cenu má na čokoládu i Kaufland, kde za ni zaplatíte 39,90 Kč.

To nejlepší z hromadných slev

Doporučujeme zajít si do hypermarketů Albert na jarní zeleninu – vybrané druhy zde koupíte s parádní slevou 44 %. Pokud se chystáte o víkendu opékat špekáčky, neprošvihněte víkendovou akci v Lidlu, kde s aplikací Lidl Plus koupíte špekáčky se 40% slevou.

Globus zase nabízí hromadnou slevu na různé druhy sushi, které tady seženete s 30% slevou. Když už budete v Globusu, mrkněte i na výrobky od značky Tefal – Globus je nabízí se 40% slevou.

A na závěr něco pro maminky – Tesco tento týden nabízí 25% slevu na dětské zboží.

Cenové hity z drogerie

Dochází vám tablety do myčky? Když zajdete do Kauflandu, koupíte zde 85 ks Somat tablet do myčky za skvělou cenu 239,90 Kč.

Nezapomeňte ani na prací prášek. Pokud jste členy klubu, prací gel Perwoll koupíte za fantastickou cenu 299,90 Kč v supermarketech Albert.

Upoutávka na akci špekáčků Lidl

Fanděte našim hokejistům! Super slevy na vybraná piva

Tento týden koupíte se zajímavou 30% slevou pivo Zlatopramen – Bille koupíte 1,5 l za super cenu 31,90 Kč. Nepřehlédněte ani skvělou akci na pivo Rychtář, kterou nabízí Kaufland. Za jedno lahvové pivo tady zaplatíte 11,90 Kč.

Pokud hledáte spíše nealkoholické osvěžení, v supermarketech Albert koupíte nealko pivo Staropramen v plechu za 13,90 Kč. Výhodně ho seženete i v Bille, kde za jednu plechovku zaplatíte 14,90 Kč.

Zdroj: Kupi