Soutěž o 10 poukázek BONAVITA

Koláž produktů Bonavita Kupi

Nákupní rádce Kupi.cz ve spolupráci s tradiční českou značkou BONAVITA spustili soutěž o nákupy zdarma. Máte tak jedinečnou šanci vyhrát právě teď jednu z deseti poukázek na nákup v hodnotě 1 000 Kč na výrobky zdravého stravování. Jak se zapojit do soutěže, se dočtete v našem článku.

Přečtěte si také

Češi si zvolili nejoblíbenější e-shop roku. Zabodovala Alza, Knihobot i výrobci montessori hraček

Rodinná firma s tradicí více než 30 let

Česká společnost BONAVITA byla založena jako rodinný podnik roku 1991. Dnes má dva výrobní závody v Česku a jeden na Slovensku a patří mezi top ve výrobě cereálií, která nemá v ČR konkurenci, a v evropském měřítku patří ke špičce. Málokdo ví, že slovo BONAVITA je latinského původu a ve volném překladu znamená DOBRÝ ŽIVOT.

S BONAVITOU si můžete být jisti, že začnete den správnou dávkou energie a výživy. V sortimentu výrobce však nejsou jen snídaňové cereálie, ovesné kaše a müsli, ale také těstoviny, špaldové mouky nebo sušené nápoje.

Protože snídaně dělá den

Soutěž o 10 poukázek na nákup

Známe to všichni! Ráno nevíte, kam dřív skočit, a sotva stíháte připravit snídani dětem, natož sobě. Zpříjemněte si začátek dne s BONAVITOU a dejte si křupavé cereálie plné energie, vyrobené z kvalitních surovin. Prostě snídaně z pole rovnou na váš stůl! Přesvědčte se sami a zasoutěžte si s námi o 10 poukázek na nákup v hodnotě 1 000 Kč na e-shopu české značky BONAVITA.

Jak soutěžit?

Napište nám do komentářů pod tento facebookový příspěvek, který výrobek BONAVITA byste chtěli ochutnat a proč.

Soutěž potrvá do 1. října 2023, 23:59 hod. Poté vybereme 10 z vás, kteří získají poukázky na nákup na e-shopu Bonavita v hodnotě 1 000 Kč. Výherce vyhlásíme na Facebooku Kupi.cz 2. října 2023.

  • Podmínky soutěže, kterou pořádá Kupi ve spolupráci s partnerem BONAVITA najdete zde.