Nové potraviny na pultech: Potěší výletníky, milovníky radlerů i zdravých svačin na cesty

Čtyřčlenná rodina na výletě jí svačinu Lucky Business / Shutterstock.com

Přichází léto a s ním i spousta nových potravin na pultech obchodů. Máme pro vás pár tipů na zajímavé novinky, které oceníte na rodinných výletech, na cestách, během slunečných oslav i sportování či lenošení u vody. Na své si přijdou milovníci nealko ovocných piv, sladkých dobrot i zdravějších svačinek.

Přečtěte si také

Češi si zvolili nejoblíbenější e-shop roku. Zabodovala Alza, Knihobot i výrobci montessori hraček

Emco: Ovesné sušenky v novém rodinném balení

Oblíbili jste si ovesné sušenky „Mysli na zdraví“, ale malé 60g balení vždy zmizí dřív, než stihnete říct „drobek“? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Emco od května uvedlo na trh nové, větší balení. Zatím je k dostání ve dvou příchutích: čokoládové a oříškové. Váleček v sobě ukrývá hned 15 kousků a na cestách zvládne celé rodině dodat energii i zahnat chuť na něco dobrého.

„Věděli jste, že Emco ovesné sušenky mají základ z celozrnného ovsa, který pochází od českých zemědělců? Nejen tedy, že dodají energii, ale i příjemně zasytí. Jsou tak ideálním parťákem na jakékoli cesty, ať už vyrážíte do práce, nebo na výlet do přírody,“ láká zákazníky k vyzkoušení výrobce s tím, že nové balení je ideální k rozdělení se se svými blízkými a kamarády, ať už v přírodě, nebo třeba jen tak doma při oslavě.

  • Kolik stojí? Cena ovesných sušenek Emco v rodinném balení se pohybuje kolem 42,90 Kč / 150 g.
Oříškové a čokoládové sušenky Emco v rodinném balení Emco

BirGo: Radler ve dvou nových příchutích

Už jste ochutnali dokonalé spojení ovocných šťáv Mattoni a nealko piva Budvar? Stávající produktová řada, která je na trhu již od minulého roku, se nově rozrostla o dvě osvěžující příchutě: malina–ostružina a broskev. Ty se tak přidaly k populárnímu mangu a limetce, grepu či citronu a limetce.

Radlery BirGo jsou skvělým osvěžením na letní párty, oslavy i sporty nebo výlety. Díky zanedbatelnému množství alkoholu (0,3 %) si je bez obav mohou vychutnat opravdu všichni, navíc se můžete spolehnout na složení bez konzervantů a přidaných barviv.

  • Kolik stojí? Za plechovku ovocného radleru BirGo dáte běžně 21,90 Kč / 500 ml.
Letní osvěžení v nových příchutích

Studentská pečeť: Nové oplatky ve třech příchutích

Oblíbené čokolády nadupané lahodnými kousky ořechů a ovocného želé se nedávno na trhu představily v neotřelé podobě jako tyčinky Naruby a hned po nich přišla i další novinka: Studentská plněná s příchutí Caramel & Brownies a Caramel & Cookies. A od jara to značka zkouší i na milovníky oplatek. Ty představila hned ve třech variantách: arašídové v mléčné čokoládě, kokosové v bílé čokoládě a pomerančové v hořké čokoládě.

„Studentská pečeť přichází s řadou vynikajících oplatek, které jsou plněné krémovou náplní, doplněné pořádnou vrstvou cereálních křupinek a máčené ve skvělé čokoládě. Zakousněte se do křupavé novinky, která skvěle poslouží jako malý dezert ke kávě nebo jako lehká odpolední svačinka,“ představil nové oplatky, které se neztratí v žádném výletním baťůžku, na svých stránkách Orion.

  • Kolik stojí? Cena oplatek Studentská se pohybuje kolem 17,90 Kč / 31 g.
Tři oplatky Studentská pečeť, nápis: Tak tohle musíš! Orion

Oveska: „Vyladěná svačinka z mléka a ovesných zrn“

Mlékárna Kunín se rozhodla uvést na trh novinku v podobě zakysaných mléčných nápojů s vysokým obsahem ovesných zrnek. Ke stávajícím dezertům v kelímku tak přibyla i varianta na pití ve třech příchutích: natural, meruňka s medem a jablko se skořicí.

Nápoje se šroubovacím víčkem jsou praktické na výlety a cesty nebo jako rychlá snídaně či svačina do ruky pro všechny s aktivním a vytíženým životním stylem. Oveska dodá díky svému složení potřebné živiny a minerály a zároveň si na ní pochutnáte.

  • Kolik stojí? Oveska nápoj se běžně prodává za cenu 32,90 Kč / 300 ml. Oveska dezert v kelímku za 23,90 Kč / 150 g.
Vychutnejte si paštiku se slevou

Krajanka: Trvanlivé paštiky domů i na cesty

Bez oblíbených paštik na svačinu by cestování nebylo ono. Značka Krajanka se rozhodla v nejbližší době na trh uvést prémiovou řadu trvanlivých paštik, které se v portfoliu přidají ke stávajícím chlazeným. Prodávat se budou v klasických kulatých vaničkách a svými příchutěmi potěší fanoušky chlazených variant i vybíravé labužníky.

K dostání by měla být selská, játrová, s pečeným masem, se zeleným pepřem a jemná s pomerančem, všechny ve svěží a čerstvé kvalitě, na kterou jsou zákazníci zvyklí u paštik z ledničky.