Lidl slaví 20 let v České republice ve velkém. Nabídne i nákupy zdarma

Dvě ženy a jeden muž stojí se šampaňským před prodejnou Lidl Lidl

Maloobchodní řetězec Lidl v letošním roce slaví neuvěřitelných 20 let v České republice. Oslavy budou probíhat ve všech prodejnách, a slavit tak může úplně každý. Ať už se bude jednat o výhodné slevy vybraného sortimentu, soutěže o pětiminutové nákupy nebo nákupy zdarma na celý rok.

Přečtěte si také

Jahodový špenát ozdobí balkon i zahradu. Navíc se jeho listy a plody dají jíst a báječně chutnají

První Lidl v Česku

Lidl vstoupil na český trh v roce 2003, kdy v červnu otevřel prvních 14 prodejen. Jejich počet do dnešního dne narostl až na 316 a v každé z nich se bude konat oslava dvacetiletého jubilea.

V termínu od 5. června do 30. června se mohou zájemci těšit na řadu zajímavých akcí. Zákazníky na to upozorňuje speciální logo u vstupu do prodejen, ale také přímo na prodejní ploše.

Jaké soutěže a slevy Lidl nabídne?

Celková hodnota výher, o které mohou zákazníci celý červen usilovat, se pohybuje v desítkách milionů korun.

  • V prvním týdnu si na své přijdou milovníci pečiva, zmrzlin, čerstvého ovoce a zeleniny a výrobků pod privátními značkami Argus, Eridanous, Grill&Fun a Pilos. Každý den mohou výrobky z daných kategorií zakoupit s 20% slevou.
  • Druhý týden přinese soutěže o 316 pětiminutových nákupů zdarma. Zapojí se totiž všechny prodejny, za každou pak bude vybrán jeden šťastný výherce.
  • Ve třetím týdnu budou mít radost kutilové. Stačí, když nakoupí v kterékoliv prodejně, a mohou vyhrát vybavení do dílny značky Parkside. Ve hře bude celkem 1 000 hodnotných cen.
Ušetřete při nákupu

Oslavy pak završí týden od 26. června do 2. července. „Jako pomyslnou třešničku na narozeninovém dortu jsme si pro zákazníky připravili opravdu skvělou cenu. Mohou se zapojit do soutěže o celkem 50 nákupů v Lidlu na celý rok zdarma. Všechny akce jsme vybírali tak, abychom našim věrným zákazníkům udělali radost a aby s námi mohl slavit opravdu každý,“ vysvětluje generální ředitel Lidlu Adam Miszczyszyn.

Mobilní aplikace Lidl Plus nikkimeel / Shutterstock.com

Vyhrát můžete i v aplikaci Lidl Plus

Něco navíc pak čeká na uživatele mobilní aplikace Lidl Plus. Po celé čtyři týdny mohou roztočit virtuální kolo štěstí a vytočit si proplacení svého posledního nákupu. Každý den si nákup zdarma domů odnese celkem 316 zákazníků. Šance na výhru tak bude čekat v každé prodejně.

Veškeré informace zájemci najdou na speciální stránce www.lidl20let.cz, o aktuální akci bude samozřejmě informovat také akční leták Lidl. Kampaň pak doplňují také TV spoty.